Bingo & Julia – allt om Bingo Rimér och Julia Franzéns realityserie

Bingo & Julia säsong 2 – detta vet vi

  • Amazon Prime
Filmtopp
Uppdaterad 03 oktober 2023 kl. 11:10 | Publicerad 02 oktober 2023 kl. 10:10

Kommer Bingo Rimérs och Julia Franzéns realityserie tillbaka?

Den första säsongen av "Bingo & Julia", realityserien på Prime Video där vi får en intim inblick i livet hos Bingo Rimér och Julia Franzén. Här tar vi en titt på hur chanserna ser ut för en säsong 2 av "Bingo & Julia".

I slutet av augusti 2023 var det premiär för Bingo & Julia, Prime Videos realitysatsning där vi bjöds in i livet hos Bingo Rimér och Julia Franzén. Över sex avsnitt fick vi en ärlig och intim inblick i såväl deras professionella som privata liv.

Det blev turer till Stockholm, Marbella och Jämtland, med gott om lyx på agendan, men också en hel del familjeumgänge – och det i form av familjekonstellation som upplevs smått kaotisk och bjuder in till en hel del konflikt. Det gäller inte minst när Bingos exfru Katrin Zytomierska är med i bilden.

Bland den här typen av svenska realityserier har Bingo & Julia stuckit ut som en frisk fläkt, men sin lite naknare, lite råare ton. Att många svenskar har fastnat för satsningen är därför allt annat än en överraskning. Och med det i åtanke tar vi en titt på hur framtiden ser ut för Bingo & Julia.

Bingo & Julia säsong 2 – detta vet vi
Foto: Prime Video.

När kommer Bingo & Julia säsong 2?

I skrivande stund har varken Prime Video eller huvudrollsinnehavarna Bingo Rimér eller Julia Franzén uttalat sig om en Bingo & Julia säsong 2, så vi kan bara spekulera om realityseriens framtid i nuläget. Med det sagt finns det några faktorer att gå på – och samtliga av dem pekar tydligt på att en uppföljande säsong bör vara aktuell i allra högsta grad.

Till att början med har Bingo & Julia blivit en väldigt uppmärksammad serie, som skapat rubriker på många olika håll, och det intressant kan mycket väl vara allt Prime Video behöver för att ge grönt ljus åt en ny säsong. Utöver detta finns det ingenting som tyder på att Rimér och Franzén känner sig klara med satsningen.

Så sent som i september beskrev Bingo Rimér för Filmtopp att samarbetet med Prime Video och arbete med Bingo & Julia var "så jävla kul".

Vi vet inte när någon bekräftelse kan tänkas dyka upp, men Filmtopp tror stenhårt på att mer "Bingo & Julia" väntar i framtiden, och att det känns troligt med en ny säsong under 2024.

NÄSTA ARTIKEL