Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2022

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2022

  • Amazon Prime
Filmtopp
25 juni 2022 kl. 17:06

Flera nya original på Amazon Prime Video i juli 2022

Flera nya godbitar, inklusive en ny serie med Chris Pratt, väntar på Amazon Prime Video i juli.

Alla nyheter på Amazon Prime Video i juli 2022

The Terminal List – 1 juli

The Terminal List är baserad på den bästsäljande boken av Jack Carr. I serien får vi följa James Reece (Chris Pratt) efter att hela hans patrull av Navy SEAL:s hamnat i ett bakhåll under ett hemligt höginsatsuppdrag. Reece återvänder hem till sin familj med motstridiga minnen av händelsen och frågor om hans skuld i det inträffade. Men när nya bevis framträder upptäcker Reece mörka krafter som motarbetar honom och äventyrar inte bara hans liv utan även dem han älskar.

Utöver Chriss Pratt spelar även Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger med flera i serien.

James May: Our Man in Italy – 15 juli

I den här serien får vi följa James Mays resa över Italien, från soliga kusten i Sicilien, till de snötäckta topparna i Alperna. Italien är en av James absolut favoritplatser – ett land med stil, bilar med klass, Nutella och över två årtusenden av kultur. Men det är också ett land fullt av motsättningar. Det ligger i framkant när det kommer till vetenskap, mode och konst, men ändå har det bristande infrastruktur, korruption och statsskulder.

Som utomstående kan det verka som att Italien har lyckats - arbetet går aldrig före familjen och fina viner är vardag för många. Men är denna romantiska bild av Italiens kultur verkligen sanningen? James tar an uppdraget att utforska landets alla sidor och vad det egentligen innebär att vara italienare och leva i Italien i dag.

Don't Make Me Go – 15 juli

När ensamstående pappan Max (John Cho) upptäcker att han har en dödlig sjukdom bestämmer han sig för att göra allt han kan för att spendera sin sista tid med sin tonårsdotter Wally (Mia Isaac), och fylla den med så mycket kärlek och stöd han bara kan. Med löftet om efterlängtade körlektioner övertygar han Wally att följa med honom på en roadtrip, från Kalifornien till New Orleans, för hans collegeåterförening. Väl på plats hoppas han i hemlighet kunna återförena Wally med sin mamma, som lämnade familjen för länge sedan.

En originell och känslomässig resa – Don't Make Me Go utforskar det okrossbara, eviga bandet mellan far och dotter från båda sidor av generationsklyftan, fylld med hjärta och humor under hela resan.

Anything's Possible – 22 juli

Anything’s Possible är en vacker och modern komedifilm som speglar ung kärlek. I filmen får vi följa Kelsa, en självsäker transtjej som försöker navigera genom andra året på gymnasiet. Hennes klasskompis Khal verkar intresserad och tar äntligen modet att fråga ut Kelsa på en dejt, trots det drama som han vet kan uppstå.

Vi får se en berättelse om kärlek, glädje, ömhet och hur ont ung kärlek kan göra.

Filmen är regisserad av Billy Porter och skriven av Ximena Garcia Lecuona. I huvudrollerna ser vi Eva Reign, Abubkar Ali och Renee Elise Goldsberry.

Paper Girls – 29 juli

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2022
Foto: Prime Video.

Tidigt på morgonen dagen efter Halloween, 1988, cyklar tidningsbuden Erin, Mac, Tiffany och K.J ut på sin vanliga runda när de hamnar i en annan tidsepok – en upplevelse som kommer att förändra deras liv för Under det oväntade tidshoppet in i framtiden möter tjejerna sina egna vuxna jag. De tvingas inse att deras vuxna jag är långt ifrån vad de själva hade kunnat förutspå, och de måste också reda ut hur de ska ta sig hem igen.

Samtidigt jagas dem av ökända tidresänerena "Old Watch", som styr i tiden. För att överleva och ta sig tillbaka till sitt årtionde, måste tjejerna sina olikheter och lära sig lita på varandra.

Fler filmer som kommer till Prime Video i juli:

House of Gucci kommer till Prime Video
House of Gucci. Foto: SF Studios.
  • The Mummy (2017) – 1 juli
  • The Book of Eli – 3 juli
  • House of Gucci – 4 juli
  • Snakes on a Plane – 10 juli
  • Bruno – 11 juli
  • Child 44 – 12 juli
  • Divergent – 18 juli
  • Django Unchained – 27 juli

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL