Trailern till Jurassic World Dominion släppt!

Alla Super Bowl trailers 2022

Filmtopp
14 februari 2022 kl. 09:45

Filmtopp sammanfattar nattens höjdpunkter

Inatt var det dags för årets Super Bowl och i vanlig ordning innebär det även en trailer touchdown för årets kommande filmer och serier. Och nog märks det att 2022 blir ett påkostat år.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

I går släpptes den officiella trailern till Doctor Strange in the Multiverse of Madness och det ser onekligen ut som om MCU har lämnat lite av sin lekfulla sida bakom sig i filmen, för att istället få nackhåren att resa sig på oss.

Premiär: 6 maj

Moon Knight

I den kommande Marvelserien Moon Knight följer vi en före detta amerikansk marinsoldat vid namn Marc Spector, spelad av Oscar Isaac, som sliter med en splittrad personlighet. När han en dag får en egyptisk månguds krafter vänder livet – men inte nödvändigtvis till det bättre. Han inser snart att hans nyfunna krafter kan vara både en välsignelse och en förbannelse för hans besvärliga liv. I Moon Knight ser vi även Ethan Hawke.

Premiär: 30 mars

Jurassic World Dominion

I trailern till Jurassic World Dominion kan vi se flera klassiska dinosaurier som numera lever fritt i det vilda, bland annat i en häftig sekvens där Chris Pratts karaktär Owen rider på en häst bredvid en flock dinosaurier. Vi ser också två välbekanta ansikten från de äldre filmerna: både Laura Dern och Sam Neill är tillbaka och repriserar sina roller. Sedan tidigare är också Jeff Goldblum med i Jurassic World. 

Premiär: 10 juni

The Lost of the Rings: The Rings of Power

Årets mest efterlängtade produktion kan mycket väl vara Amazons Sagan om Ringen-serie Maktens ringar. Nu har den första teasern till produktionen landat. Att det ser ut att bli ett hejdundrande äventyr går inte att förneka.

Premiär: 2 september

Nope

Världens just nu hetaste skräckfilmsregissör Jordan Peele kommer snart tillbaka med sin nästa stora rysare. I mystiska Nope ser vi Daniel Kaluuya, Keke Palmer och Steven Yuen bland huvudrollerna.

Premiär: 22 juli

The Lost City

Sandra Bullock och Channing Tatum har parats ihop för en romantisk äventyrsfilm The Lost City handlar om en författarinna som skriver romantiska böcker. När hon är ute på en bokturné tillsammans med modellen som pryder hennes senaste bok, blir de kidnappade och kastas ut i djungeln där faror och romantik väntar. I filmen ser vi också Brad Pitt.

Premiär: 25 mars

Sonic The Hedgehog 2

Efter den lyckade första filmen kommer supersnabba igelkotten tillbaka för nya äventyr. Den här gången ställs han inte bara på nytt mot Dr. Robotnik utan också sin största nemesis, Knuckles som röstläggs av Idris Elba

Premiär: 8 april

Ambulance

Vore ett filmår komplett utan en extra allt-rulle signerad Michael Bay? Skulle inte tro det. I Ambulance ser vi Jake Gyllenhaal, Eiza González och Yahya Abdul-Mateen II i huvudrollerna. Handlingen i filmen kretsar kring två män, en desperat veteran som måste betala sin frus sjukhusräkningar och hans adoptivbror, som ska utföra det största bankrånet i Los Angeles historia.

Premiär: 8 april

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL