Signora Volpe

Alla nya serier på Britbox i juni 2022

10 maj 2022 kl. 13:05

Naturprogram och italienska mysterier

För anglofilen är juni månads tablå något alldeles extra. Här hittar du alla nya serier på Britbox i juni 2022.

Lagom till vår första sommarmånad släpper Britbox nya serier och gamla godingar för publiken att avnjuta. Brittisk TV brukar leverera och så lär det säkerligen bli även denna gång. 

Alla nya serier på Britbox i juni 2022

Inside the Forest: Seasons of Wonder

I Inside the Forest: Seasons of Wonder får vi ta del av naturens dramatiska skådespel och djurlivets fascinerande gång. Programledare är den prisbelönade skådespelaren Hugh Bonneville, som kommer vägleda oss genom Kielder Forest under alla årstider. Vi stöter på allt från uttrar till ekorrar medan vinter blir till vår, vår till sommar, och sommar till höst.

Programmet innehåller 4 avsnitt med en timmes speltid och har premiär 1 juni.

Extraordinary Escapes with Sandy Toksvig

Sandi Toksvig och några väninnor åker ut på äventyr för att utforska Storbritanniens bästa semesterdestinationer. Mysiga väderkvarnar, fyrtorn och gemytliga trähus - mycket hinns med under de fyra avsnitt på en timme som Sandi delar med sig av. Så härligt, så engelskt. 

Premiär den 8 juni.

Signora Volpe

Syliva Fox har ett till synes ganska alldagligt jobb i den brittiska statsförvaltningen. Det som få vet är att hon i själva verket är en högt uppsatt spion, i stort behov av semester. På en resa till Italien händer det dock en hel del som för hennes liv i ny riktning: på en släktings bröllop försvinner brudgummen och en person hittas död i trädgården. Sylvia bestämmer sig för att lösa mysteriet och snart följer fler mysterier på det. En semester i Italien utvecklar sig till något helt annat än hon först anade...

3 avsnitt på 90 minuter med premiär 22 juni. 

Great British Menu

I detta matlagningsprogram tävlar ett gäng ambitiösa britter om att skapa de perfekta, brittiska måltiderna. Susan Calman leder showen och det bjuds på allt möjligt smått och gott. Det brittiska köket må inte ha ett lika fint rykte som det franska eller italienska, men efter att ha sett den serie är det kanske på tiden att omvärdera detta synsätt. 

Andra serier på Britbox i juni

  • Victoria
  • Episodes
  • Indian Summers
  • The Kumars at Number 42
  • Middlemarch
  • Tess of the d'Urbervilles

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL