Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla nya bönder i Bonde söker Fru

Alla nya bönder i Bonde söker Fru

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021

Här är bönderna på jakt efter kärlek.

Den 29 september är det dags för en ny säsong av "Bonde söker Fru". I ett pressmeddelande presenterar TV 4 de fyra bönder som är på jakt efter kärleken den här gången. Samma dag är det även premiär för "Kärlek åt alla".

Kärlekshösten kickar nu igång på riktigt när "Bonde söker Fru" har säsongspremiär den 29 september. I årets säsong får tittarna följa fyra nya bönder i deras jakt på äkta kärlek. "Bonde söker Fru" sänds på onsdagar på TV4 och TV4 Play.

– För sextonde gången i ordningen drar vi igång det här fantastiska programmet och jag är väldigt glad över att kunna visa upp ännu en underbar säsong för våra trogna tittare. Vi har ett fantastiskt fint program i år med en uppsättning bönder där alla har olika personligheter och erfarenheter, vars kärlekssökande kommer gå rakt igenom rutan i höst, säger Linda Lindorff, programledare för programmet.

Den 29 september är det även premiär för Kärlek åt alla som sänds på TV4 Play. Där ges ytterligare tre bönder chansen att hitta kärlek och allt börjar med en intensiv speeddejting-runda på Siggesta Gård. Clara Tengbom som är exekutiv producent för programmet ser fram emot en ny säsong fylld av fina stunder och kärleksfyllda möten:  

– Varje säsong av Bonde söker Fru är unik i sig, och årets säsong är verkligen inte ett undantag. Vi kommer bjuda tittarna på fina kärleksmöten, genuina livshistorier och så klart en massa gårdsmys däremellan, säger Tengbom.

Bonde söker fru har premiär den 29 september klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play. Kärlek åt alla har premiär den 29 september och sänds exklusivt på TV4-play.

LÄS OCKSÅ: TV-svepet – veckans hetaste premiärer

Bönderna i Bonde söker fru:

Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år, mjölkbonde Björnås

Bonde Pär Eric Peja Nilsson
Foto: Magnus Ragnvid/TV4.

Inte långt från Falkenbergs stränder bor mjölkbonden Pär-Eric, eller ”Peja” som han kallas. Han driver en stor mjölkgård med 400 kor och har en stor passion för lantbruk och djur. Singellivet är inget för ”Peja”, som beskriver sig som en tvåsamhetsmänniska. Han pysslar gärna om sin partner med blommor, mysiga middagar och fotmassage.  

Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde, Strömsholm

Bonde Filip Nilsson
Foto: Magnus Ragnvid/TV4.

På en vacker spannmålsgård i Västmanland bor bonden Filip som är en driven och ödmjuk kille med massor av energi. När han inte driver sin gård ägnar han sig gärna åt adrenalinfyllda aktiviteter som wakeboard och snowboard. Filip längtar efter att träffa den stora kärleken, att få känna värmen och den extra energin han får när han blir kär.

Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år, skogbonde, Vreta kloster

Bonde Mikael Backis Backstulid
Foto: Magnus Ragnvid/TV4.

Mikael, mer känd som ”Backis” bland sina vänner, är skogsbonde och bor på en gård i Östergötland. Han är en kärlekslängtande kille med stor passion för lantbruk och gamla bilar. Det är svårt att inte svepas med av hans charm. Efter en tid som singel är han nu redo att hitta den rätta och bilda familj.

Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde, Vara

Bonde Daniel Eriksson.
Foto: Magnus Ragnvid/TV4.

Utanför för Vara i Västergötland bor spannmålsbonden Daniel. Han är en charmig och lite blygsam kille som dagdrömmer i traktorn om att hitta den rätta. Passionen för lantbruket har alltid funnits och för Daniel har livet på gården alltid varit en självklarhet. Han vill träffa en tjej som precis som han vill leva ett liv på landsbygden.

Deltagarna i Kärlek åt alla:

Kärlek för alla
Foto: Magnus Ragnvid/TV4.

Carl ”Calle” Larsson, 47 år, vallbonde, Vittene

Calle är en energisk man med glimten i ögat, som bor på en vacker gård ett stenkast utanför Alingsås. Han har tidigare jobbat som flygvärd och tar gärna på sig kavajen för en kväll på stan. Men det är gården som är Calles plats på jorden. Under hans barnfria veckor blir ensamheten extra påtaglig och han drömmer om att hitta någon att tillbringa livet med.

Jenny Pettersson, 31 år, grisbonde, Väddö

På Väddö utanför Norrtälje bor grisbonden Jenny. Hon har tidigare bott i stan och jobbat som frisör, men för några år sedan flyttade hon tillbaka till landsbygden för att driva familjegården tillsammans med sina föräldrar. Jenny tycker nu att hon har allt i livet utom den där sista pusselbiten – kärleken.

David Kurtsson, 33 år, skogsbonde, Långö utanför Stockaryd

På en gård mitt i de småländska skogarna hittar vi skogsbonden David. Han har sedan barnsben älskat att vara i skogen och när han inte arbetar ägnar han sig åt sina stora intressen jakt och fiske. David längtar efter någon att ta nästa steg med och drömmer om att bilda familj.

LÄS OCKSÅ: Nya serier på C More

NÄSTA ARTIKEL