Felix Herngrens kärleksförklaring till sin fru

Felix Herngrens kärleksförklaring till sin fru

Filmtopp
Uppdaterad 10 juli 2023 kl. 07:22 | Publicerad 09 juli 2023 kl. 08:43

Passar på att hylla vännen som vigde dem

I går firade stjärnregissören, producenten och skådespelaren Felix Herngren och hans fru Clara bröllopsdag på Gotland. Då passade han på att dela med sig hur han, efter många år tillsammans, än i dag känner inför henne.

Med stora succéer som Solsidan, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann och Dag för dag är Felix Herngren en av de mest framgångsrika svenska filmskaparna på senare tid. Men det är inte bara yrkesmässigt som saker och ting går starkt framåt – i går firade han sin artonde bröllopsdag med hustrun Clara Herngren som han då hade tagit till Gotland.

Felix Herngrens kärleksförklaring till sin fru
Felix, Thomas och Clara. Foto: Instagram.

Felix Herngrens kärleksförklaring till sin fru

Efter en späckad vår där han – utöver att ha medverkat som panelmedlem i Masked Singer – även har spelat in en ny säsong av Solsidan och den första säsongen av nya Viaplay-serien Jana – Märkta för livet, njuter Felix Herngren nu av semestern på Gotland. Ute på ön har han fått nöjet att fira sin artonåriga bröllopsdag tillsammans med hans fru Clara, som han i ett inlägg på Instagram ger en ordentlig kärleksförklaring. Han kastar även ljus på vännen Thomas Bodström, Sveriges tidigare justitieminister och som nu är aktuell med TV-programmet Muren SVT Play.

– För precis 18 år sen vigde vår käre vän Thomas oss på Skansen. Och han gjorde det så sjukt bra så vi är fortfarande gifta, och tokkära, skriver Felix Herngren i ett Instagram-inlägg som han fyllt på med bilder från vad som ser ut att vara en härlig husbilssemestern.

Även Thomas har tagit till med Instagram för att hylla sina två vänners kärlek. I ett inlägg berättar han om den för honom kaotiska dagen paret Herngren gifte sig, där han behövde hjälp av Säpo för att lyckas hitta tiden som krävdes för att genomföra det ärorika uppdrag han hade tilldelats: 

– På förmiddagen den dagen utsattes London för terroristattacker med krismöten på justitiedepartement med berörda myndigheter som avlöste varandra. Men när de andra tog lunch körde Säpo mig i högsta fart till Skansen. Upp för trappan på tornet Bredablick, förrättade vigseln, gratulerade det lyckliga paret, och sen tillbaka till departementet med fortsatta möten när de andra var tillbaka. Kärleken är ändå störst av allt, skriver Thomas på Instagram.

I höst får vi se Felix Herngren vara dubbelt aktuell med premiärerna av Solsidan säsong 8 och Jana – Märkta för livet. Han har även en ny dokumentärserie på gång om ufon. Förhoppningsvis har han nu fått ladda om batterierna inför vad som lär bli ännu en späckad period för honom.

Frank Stenhammar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL