Alla masker i Masked Singer 2024 – officiella listan

Alla deltagare i Masked Singer 2024 läckta – katastrof i år igen

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 22 mars 2024 kl. 19:03 | Publicerad 13 mars 2024 kl. 11:03

Problemen fortsätter för underhållningsprogrammet

Det som inte fick hända har hänt igen – deltagarna i "Masked Singer 2024" ser ut att ha läckt ut på internet.

"Masked Singer Sverige" har tidigare haft problem med att deltagare har läckt. I år skulle det bli annorlunda – men nu ser katastrofen ut att ha upprepat sig, då samtliga deltagare ännu en gång påstås spridas på nätforumet Flashback.

TV4 var fast beslutna om att undvika samma misstag som de senaste åren, då deltagarna bakom maskerna läckte på internet i förväg. Kanalen har vidtagit flera åtgärder för att förhindra historien från att upprepa sig – men förgäves. Åtminstone om vi ska tro på uppgifterna om de läckta namnen som nu sprids online.

Alla deltagare i Masked Singer 2024 läckta – katastrof i år igen
Deltagarnamnen i "Masked Singer" kan ha avslöjats igen. Censurerad skärmdump från Flashback.

Deltagarna i Masked Singer 2024 läckta – programmets producent uttalar sig om skandalen

Hela konceptet bakom "Masked Singer" går ut på att gissa vilka som kända profiler som gömmer sig bakom de extravaganta "maskerna", och programidén fallerar med andra ord om namnen avslöjas i förväg. Trots detta har TV4 misslyckats med att hålla deltagarlistan hemlig under samtliga av de säsonger som det har sänts i Sverige. Nu ser misslyckandet ut att ha hänt igen.

Aftonbladet har varit i kontakt med programmets exekutiva producent Anika Beclijevski om de läckta namnen, men hon är kryptisk i sitt svar och varken dementerar eller bekräftar uppgifterna.

– Gissningsleken i Masked Singer är nu igång och det kommer alltid förekomma påståenden om listor och avslöjanden, och jag säger det igen, den som vill veta vilka som gömmer sig bakom maskerna behöver invänta premiären, säger Beclijevski till Aftonbladet.

Om de läckta namnen stämmer eller inte återstår att se, men vi gör precis som Anika Beclijevski och uppmanar alla som gillar programmet att vänta på premiären för att på egen hand försöka lista ut vilka som gömmer sig bakom maskerna. Du kan också kolla in Filmtopps gissningar om vilka som är årets deltagare.

"Masked Singer Sverige 2024" har premiär på TV4 och TV4 Play den 22 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL