Alexandra Rapaport “bröt ihop“ under nya Gåsmamman

Alexandra Rapaport “bröt ihop“ under nya Gåsmamman

Eric Diedrichs
Uppdaterad 27 mars 2024 kl. 06:03 | Publicerad 26 mars 2024 kl. 19:03

En känslomässig final väntar

Snart kommer "Gåsmamman" tillbaka med en definitiv final. Till Filmtopp berättar Alexandra Rapaport att den finalen fick alla att "bryta ihop", både framför och bakom kameran.

Alexandra Rapaport är just nu aktuell med krimserien VeronikaSkyShowtime, i vilken hon spelar en pillerberoende polis som, efter visioner av en död pojke, börjar gräva i ett gammalt fall. Till fansens glädje blev det tidigare i år klart att hon även kommer att reprisera rollen som Sonja Ek i en ny säsong av Gåsmamman.

Såg inte fortsättningen komma

Att det skulle bli en fortsättning på den kritikerhyllade tittarfavoriten Gåsmamman var det många som förvånades över. I ett pressmeddelande säger även Alexandra Rapaport att hon inte kunde förutse draget:

"Det här såg jag inte i korten när vi avslutade säsong 6. Vi gör en epilog om efterbörden av Gåsmammans sex säsonger. Serien lever uppenbarligen sitt eget liv, och jag åker med. Med lite bävan och stor förväntan!"

Alexandra Rapaport i intervju med Filmtopp
Alexandra Rapaport i intervju med Filmtopp. Foto: Filmtopp Int./TV4

Alexandra Rapaport “bröt ihop“ under nya Gåsmamman

De nya avsnitten av Gåsmamman kommer att fungera som en epilog till historien om familjen Ek. Några närmare detaljer än så har vi ännu inte, men till Filmtopp berättar Alexandra Rapaport att säsongen är färdiginspelad och att den bjuder på en avslutning som "skiljer sig" från tidigare säsongers. Hon menar att finalen, som var det sista som spelades in, hade stor emotionell effekt på alla involverade.

"Finalen är mäktig, vi spelade in den sist av allt. Och bröt ihop hela gänget både framför och bakom kameran. Ett slut som skiljer sig från tidigare markant", skriver hon i ett SMS till Filmtopp.

sänds senare i år på TV4 och TV4 Play. Något närmare premiärdatum är ännu inte satt. Filmtopp håller dig uppdaterad om hur det går med seriens utveckling. Utöver "Gåsmamman" väntar vi med spänning på att se vad som händer med Rapaports långfilm "Det är något som inte stämmer".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL