Se de första bilderna och trailern för Veronika – med Alexandra Rapaport

TIPS: Nu kan du streama "Veronika" med Alexandra Rapaport

  • SkyShowtime
Uppdaterad kl. 11:03 | Publicerad 23 mars 2024 kl. 08:03

Ett nytt psykologiskt drama med Alexandra Rapaport har landat

Stjärnan som spelat i bland annat "Gåsmamman" och "Morden i Sandhamn" är tillbaka i en ny serie, där hon spelar en drogberoende polis som börjat få konstiga mardrömmar och visioner av en död liten pojke.

Nu i veckan släpptes den första säsongen av TV-serien VeronikaSkyShowtime. Serien handlar om den piller-beroende poliskvinnan Veronika (Alexandra Rapaport) som tampas med ett stökigt familjeliv samtidigt som hon börjat få mystiska mardrömmar. I dessa ser hon ofta en liten flicka som går runt barfota, innan hon väcks ur drömmen vid exakt 05:55 varje morgon. Under en utflykt ramlar Veronika och slår i huvudet efter att ha blivit skrämd av ett ansikte i vattnet, som senare visar sig vara en hallucination av en död pojke. 

Foto: SkyShowtime.

Streama Veronika nu på SkyShowtime

 

Veronika förstår efter ett tag att hennes visioner och drömmar kan ha större betydelse än vad hon tidigare har trott. När hon får höra att två tonårstjejer blivit mördade tvingas hon gå djupare i fallen och inser att det mycket väl kan finnas ett samband mellan händelserna.

Denna serie är en svensk dramathriller med en intressant touch av övernaturlighet. Handlingen utspelar sig i en ledsen liten småstad med en lika deprimerad huvudperson, vilket visar sig vara en passande miljö för en psykologisk thriller som denna. Första säsongen innehåller åtta avsnitt varav de första du kan se redan nu på SkyShowtime.

"Veronika" finns att streama nu på SkyShowtime, eller se trailern här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL