Alex Rider säsong 3 – detta vet vi

Alex Rider säsong 3 – detta vet vi

Filmtopp
Uppdaterad 05 januari 2022 kl. 13:52 | Publicerad 04 januari 2022 kl. 12:00

Blir det en tredje säsong av Alex Rider?

Hela den andra säsongen av "Alex Rider" finns nu att streama i Sverige. Har du redan hunnit se samtliga avsnitt undrar du säkert om fler väntar i framtiden. Filmtopp har försökt få klarhet i frågan.

LÄS OCKSÅ:

"Alex Rider" är serien om en helt vanlig tonåring som rekryteras av MI6. Där kommer hans oanade talanger till ytan och han är snart på väg att bli en exceptionell spion. Den omtyckta tv-serien är baserad på Anthony Horowitz bokserie med samma namn.

Serien är egentligen en originalproduktion från IMDb TV, men i Sverige kan vi streama de två existerande säsongerna på Viaplay.

När kommer Alex Rider säsong 3?

Än så länge vet vi inte om det kommer ytterligare en eller flera säsonger av Alex Rider. Serien har inte lagts ner, men den har inte heller officiellt förnyats med en säsong 3. När vi försöker känna av vilket håll vinden blåser skulle vi dock vilja påstå att mycket talar för åtminstone en säsong till av Alex Rider.

Serien har visserligen glidit lite under radarn, inte minst i Sverige, men den senaste säsongen har trots allt fått ett varmt mottagande och vi vet att det är en viktig flaggskeppsserie för IMDb TV. Att den typen av serie oväntat skulle läggas ner hör inte till vanligheterna. I skrivande stund är det mer troligt att vi snart får veta att en ny säsong är på gång.

Status för serien talar alltså till fördelen för en fortsättning, men utöver det har det också läckt obekräftade uppgifter om att produktionen för nästa säsong redan är i rullning sedan en tid tillbaka. Om så är fallet eller ej kan vi inte svara på, men vi hoppas på att ordspråket "ingen rök utan eld" stämmer för den här informationen.

Exakt när en tredje säsong av Alex Rider skulle kunna komma vet vi inte, men det känns inte orimligt att gissa på en premiär någon gång i slutet av 2022 eller början av 2023.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL