Vild kärlek är Viaplays nya realitysatsning

Vild kärlek är Viaplays nya realitysatsning

  • Viaplay
Filmtopp
07 december 2022 kl. 13:12

Kan naturen hjälpa oss att bli förälskade?

I den nya realityserien "Vild kärlek" får vi svaret när tio singlar från landets alla hörn lämnar en trygg vardag bakom sig för att tillbringa tio dagar tillsammans med att segla nedför Klarälven på enbart träflottar.

I Viaplays nya kärleksreality Vild kärlek får vi följa tio singlar från olika platser i Sverige när de matchas i fem par, på fem träflottar, tar sig fram längs med Klarälven, omslutna av vackra vyer, dramatiska landskap och en himla massa mygg. Den stora frågan är; kan naturen hjälpa dem att hitta kärleken?

Under programmets första kväll lägger alla tio deltagare till invid strandkanten och en stor glampingfest anordnas. Nu ska alla singlar få chansen att lära känna varandra. Men en fråga återstår. Vem har matchats med vem? och det är nu kärleksäventyret börjar på riktigt. Kommer resan längs med älven leda till ren och skär kärlek eller bara bitter besvikelse och kliande myggbett?

Äkta känslor utlovas

– Viaplays nästa internationella satsning inom reality heter Vild Kärlek och är fylld av värme, mod, äventyr och framförallt äkta känslor. Vi är så glada och stolta över denna fina realityserie som vi hoppas kommer att locka en bred publik. Jag är så imponerad av dessa deltagare som vågar att blotta sina känslor under detta spännande äventyr, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på Viaplay Group.

Realityserien Vild Kärlek produceras av Baluba och producent är Åsa Rönn. Exekutiv producent på Viaplay är Johan Kallerman. Serien har premiär under våren 2023 på Viaplay och TV3 och sänds i tio avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL