Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lyckoviken säsong 4 – Detta vet vi

Lyckoviken säsong 4 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 december 2021

Får vi se idyllen i Hammarvik krossas på nytt?

Nu är den tredje säsongen av Camilla Läckbergs dokusåpa här. Vill du veta hur det ligger till för produktionen framöver? Här är vad vi vet om Lyckoviken säsong 4!

MER LÄSNING:

I den pågående säsongen av Lyckoviken fortsätter dramatiken i Hammarvik. Detta med spännande fall, intriger och oväntade romanser. Martin Stenmarck och Disa Östrand återvänder till sina roller som Johanna och Danne. Bland nya ansikten i serien ser vi Ing-Marie Carlsson som Nettans mamma Anki.

Är du en av de som undrar hur det ser ut med serien efter den nuvarande säsongen? Det här vet vi om Lyckoviken säsong 4!

I en intervju med Filmtopp avslöjar seriens huvudrollsinnehavare Disa Östrand att den fjärde säsongen av Lyckoviken blir av. Den är till och med redan inspelad. Precis som produktionen spelade in de två första säsongerna i samma veva gjorde de det med säsong 3 och 4. 

När kan Lyckoviken säsong 4 tänkas ha premiär?

Det är ännu för tidigt att kunna rapportera ett premiärdatum för den nästkommande säsongen. Men skulle Viaplay även i det här fallet upprepa mönstret från de två första säsongerna (där man släppte säsong 1 i oktober 2020 och 2 i januari 2021) kan vi förvänta oss att få se Lyckoviken säsong 4 inom kort. Förmodligen landar den på streamingtjänsten redan under våren eller till sommaren.

Filmtopp håller dig uppdaterad om premiären för seriens kommande säsong. 

NÄSTA ARTIKEL