TIPS: 5 premiärer du inte får missa i veckan – tips och höjdpunkter

TIPS: 5 premiärer du inte får missa i veckan – tips och höjdpunkter

Emil Oscar Rasmussen
20 november 2023 kl. 20:11

Veckans hetaste streamingpremiärer

Filmtopp tipsar om sex av de hetaste filmerna och serierna på streamingmarknaden under veckan. Tipsen inkluderar allt från reality till julfilmer.

TIPS: 5+ av veckans hetaste premiärer – filmer och serier du inte får missa

Leo – TIPS: 5 premiärer du inte får missa i veckan
Foto: Netflix.

Leo – 21 november på Netflix

Genre: Familj, Animation

Leo är veckans givna filmtips på streamingmarknaden för familjer. I detta nya animerade äventyr på Netflix får vi följa den 74-årige ödlan Leo, som har bott i ett terrarium i ett klassrum i flera årtionden. När han får veta att han bara har ett år kvar att leva planerar han att fly klassrummet, men det är lättare sagt än gjort när de ängsliga elevernas problem kommer i vägen.

Mer om: Leo (2023)

Fargo – TIPS: 5 premiärer du inte får missa i veckan
Foto: HBO Max.

Fargo (säsong 5) – 22 november på HBO Max

Genre: Drama, Komedi

Efter tre års uppehåll är dundersuccén Fargo tillbaka med en fristående säsong. Denna gången får vi följa Dot (Juno Temple), en till synes perfekt hemmafru som till följd av ett olyckligt snedsteg kastas tillbaka in i ett liv hon trodde att hon hade lämnat bakom sig. I övriga roller ser vi bland andra Jon Hamm, Jennifer Jason Leigh, Joe Keery m.fl.

Mer om: Fargo (säsong 5)

Squid Game: The Challenge
Foto: Netflix.

Squid Game: The Challenge – 22 november på Netflix

Genre: Reality, Tävling

Den ofattbara succén Squid Game är tillbaka i ny tappning. I nya Squid Game: The Challenge är det riktiga människor, 456 stycken närmare bestämt, som gör upp i utmaningarna vi fick se i fenomenet till serie från 2021. En ensam vinnare går hem med rekordstora 4,56 miljoner dollar.

Mer om: Squid Game: The Challenge (säsong 1)

TIPS: 5 premiärer du inte får missa i veckan – En helt vanlig familj
Foto: Netflix.

En helt vanlig familj (säsong 1) – 24 november på Netflix

Genre: Drama, Krim

En helt vanlig familj är Netflix senaste svenska satsning. Miniserien, som är baserad på Mattias Edvardssons bok, följer en till synes helt vanlig familj, vars tillvaro vänds upp och ned när dottern i familjen anklagas för mord.

Mer om: En helt vanlig familj (säsong 1)

Parneviks All In!
Foto: Prime Video.

Parneviks All In! – 24 november på Prime Video

Genre: Reality

För alla realityälskare är Parneviks All In! en självklarhet att bänka sig framför denna veckan. I den nya realityserien kommer vi att få haka på Mia och Jesper Parnevik i deras äventyrliga liv, där de försöker bocka av äventyr på deras bucket list. Det blir också en inblick i deras vardag med allt vad det innebär.

Mer om: Parneviks All In! (säsong 1)

Den lilla tygkaninen – TIPS: 5 premiärer du inte får missa i veckan
Foto: Apple TV+

Julfilmsbonus: Den lilla tygkaninen – 22 november på Apple TV+

Genre: Jul, Familj

Eftersom julproduktionerna börjat lanseras den senaste tiden slänger vi även in ett bonustips på veckans stora julpremiär, som är en filmatisering av Margery Williams klassiska barnbok Den lilla tygkaninen. Filmen med samma namn är berättelsen om hur en sjuårig pojke får en ny favoritleksak i julklapp, vilket hjälper honom att upptäcka en magisk värd och ger honom en vän för livet.

Mer om: Den lilla tygkaninen (2023)

NÄSTA ARTIKEL