Snart premiär för Parneviks All In! – ny realityserie med Mia och Jesper Parnevik

Snart premiär för Parneviks All In! – ny realityserie med Mia och Jesper Parnevik

  • Amazon Prime
Filmtopp
26 juni 2023 kl. 10:57

Följ med föräldrarna i deras händelserika vardag

I dag presenterar Amazon Prime Video deras kommande svenska realitysatsning "Parneviks All In!" i vilken vi följer ett av Sveriges favoritpar, Mia och Jesper Parnevik när de bockar av sin bucket list.

Amazon Prime Video fortsätter att satsa på svenska produktioner. Efter program som The Bridge och LOL: Skrattar bäst som skrattar sist känner vi till att en produktion om paret Bingo Rimér och Julia Franzén är på väg. Nu likaså ett program om Mia och Jesper Parnevik. Här är allt vi vet om Parneviks All In! som har premiär i höst.

I det nya programmet om föräldrarna Parnevik får vi följa ett av Sveriges favoritpar i deras äventyrliga vardag. Tillsammans tar de sig an stora drömmar, utmanar sina rädslor och tänjer på gränserna för att slutligen bocka av äventyr på deras bucket list. Det kommer att bli spännande, intimt, hett, roligt, tufft med mycket känslor. Tittarna kommer också att få följa Mia och Jesper i deras vardag, när de umgås med barn och vänner och några välkända profiler som Benjamin Ingrosso och Peter Forsberg med flera.

Snart premiär för Parneviks All In! – ny realityserie med Mia och Jesper Parnevik
"Bingo & Julia" kommer även den snart till streamingtjänsten. Foto: Amazon Prime Video.

Del av en större satsning på reality

Parneviks All In! produceras av ITV och lanseras i höst på Prime Video. Produktionen är en del av streamingtjänstens växande satsning på lokal reality.

– Dessa välbekanta ansikten, platser och berättelser ger ytterligare bredd och djup till vårt växande lokala utbud och tillsammans med vårt globala innehåll satsar Prime Video ytterligare på att vara en underhållningsdestination som våra kunder älskar,” säger Martin Backlund, managing director, Prime Video Nordics, och fortsätter:

– Vi är väldigt glada över att fortsätta investera i både nya och återkommande underhållningsformat i Norden, vilket visar på vårt långsiktiga engagemang i regionen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL