Nya Yellowstone-serien 1923 med Harrison Ford – då kommer den

Nya filmer och serier på SkyShowtime i december 2022

  • SkyShowtime
Filmtopp
Uppdaterad 06 december 2022 kl. 12:12 | Publicerad 29 november 2022 kl. 16:11

Höjdpunkterna på SkyShowtime i december

Tunga premiärer väntar på SkyShowtime i december – bland nytillskotten hittar vi exempelvis två av årets mest framgångsrika filmer.

Nya serier på SkyShowtime i december

Tulsa King (säsong 1)

Tulsa King
Foto: SkyShowtime.

Tulsa King följer New York-maffi ans Dwight ”The General” Manfredi (Sylvester Stallone). Precis när han släppts från ett 25 år långt fängelsestraff blir han ivägskickad av maffia bossen för att börja ett nytt liv i Tulsa, Oklahoma. När han inser att hans maffiafamilj inte vill hans bästa, börjar Dwight sakta bygga upp en egen grupp av otippade personer som ska hjälpa honom att skapa ett nytt brottsimperium på en plats som för honom lika gärna kunde vara en annan planet.

Premiär: De första 2 avsnitten finns att streama nu. Säsongen består av totalt 10 avsnitt.

1923 (säsong 1)

1923
Foto: SkyShowtime.

Från Oscarsnominerade Taylor Sheridan kommer “1923” som är nästa del i Yellowstone-storyn efter 1883 – som slog alla tittarrekord. Med Oscarsnominerade Harrison Ford och Oscarsbelönade Helen Mirren kommer 1923 att introducera en ny generation av familjen Dutton och utforska det tidiga 1900-talet där pandemi, historisk torka, slutet på alkoholförbudet och den stora depressionen plågar den amerikanska västern och familjen Dutton som lever där.

Premiär: 19 december.

The Calling (säsong 1)

The Calling
Foto: SkyShowtime.

The Calling är berättelsen om kriminalinspektör Avraham Avraham (Jeff Wilbusch, ”Unorthodox”) vid NYPD, vars tro på mänskligheten är hans superkraft gällande att avslöja sanningar. Han vägleds av en djup känsla av andlighet och religion men tvingas ifrågasätta sig själv när vad som verkar vara ett rutinärende vänds upp och ned.

Serien baseras på den bästsäljande romanen Utsuddade spår av Dror Mishani, den första i en serie böcker med karaktären Avraham Avraham.

Premiär: 1 december.

Pitch Perfect: Bumper in Berlin (säsong 1)

Bumper in Berlin
Foto: SkyShowtime.

Pitch Perfect: Bumper in Berlin följer Adam Devines Bumper Allen, flera år efter att tittare såg honom i filmerna. För att väcka liv i sin musikkarriär flyttar han nu till Tyskland, och en av hans låtar blir populär i Berlin.

Premiär: 1 december.

Nya filmer på SkyShowtime i december

Top Gun: Maverick

Top Gun Maverick
Foto: United International Pictures.

Efter över trettio år som en av fl ottans bästa piloter är Pete ”Maverick” Mitchell (Tom Cruise) där han hör hemma. Han testar gränserna och avböjer befordring till en högre grad då det skulle tvinga honom att stanna på marken. När han tränar en grupp Top Gun-piloter inför ett aldrig tidigare skådat specialuppdrag, möter Maverick löjtnant Bradley Bradshaw (Miles Teller), med anropsnamn ”Rooster” och tillika son till Mavericks bortgångne vän och kollega löjtnant Nick Bradshaw, även känd som ”Goose”. När Maverick står inför en osäker framtid och hemsöks av sitt förflutna tvingas han även konfrontera sina djupaste rädslor i ett uppdrag som kräver den ultimata uppoffringen av de som väljs ut att utföra det.

Premiär: 22 december.

The Northman

The Northman
Foto: United International Pictures.

Från den visionära regissören Robert Eggers kommer The Northman, en actionfylld och episk berättelse som följer en ung vikingaprins på jakten efter sin fars mördare. Det är en stjärnspäckad samling skådespelare med Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk och Willem Dafoe.

Premiär: 14 december.

Säsongsfinaler och nya avsnitt på SkyShowtime i december

A Friend of the Family (miniserie)

A Friend of The Family baseras på den hemska men sanna historien om familjen Broberg vars dotter Jan vid flera tillfällen under några år kidnappades av en karismatisk och besatt ”vän” till familjen. Familjen Broberg – som ägnar mycket tid åt sin tro, familjen och samhället de lever i – var helt oförberedda på sin grannes sofistikerade taktik som användes för att utnyttja deras sårbarheter, splittra dem och vända deras dotter emot dem. Detta är berättelsen om hur deras liv förändrades permanent – och hur de överlevde.

Säsongsfinal: 16 december.

Let The Right One In (säsong 1)

Serien är inspirerad av den populära svenska romanen och filmen med samma namn. Handlingen fokuserar kring Mark (Bichir) och hans dotter Eleanor (Baez), vars liv förändrades för alltid när hon 10 år tidigare blev vampyr. Som 12-åring låstes Eleanor in, kanske för alltid, och lever sedan dess ett instängt liv där hon bara kan gå ut om natten, medan hennes far gör sitt bästa för att ge henne det mänskliga blod som hon behöver för att överleva. Med dessa laddade och känslomässigt hemska ingredienser som utgångspunkt kommer Let The Right One In att vända upp och ned på förväntningar, ge en naturalistisk bild av mänsklig skörhet, styrka och medkänsla.

Säsongsfinal: 12 december.

Yellowstone (säsong 5)

Yellowstone följer familjen Dutton, under ledning av familjeöverhuvudet John Dutton som kontrollerar den största boskapsranchen i USA. Trots skiftande allianser, olösta mord, öppna sår och välförtjänt respekt är ranchen ständigt i konflikt med sina grannar: en växande stad, ett indianreservat och Amerikas första nationalpark.

Nya avsnitt varje vecka.

Julfilmer på SkyShowtime

Holiday

Holiday med Kate Winslet och Cameron Diaz som Iris och Amanda, två kärlekstörstande kvinnor på olika sidor om Atlanten, som byter hem med varandra för att fly från hjärtesorg under jul- och nyårshelgen. Jude Law och Jack Black spelar de manliga huvudrollerna Graham och Miles, med Eli Wallach, Shannyn Sossamon, Edward Burns och Rufus Sewell i viktiga biroller.

Premiär: Finns tillgänglig att streama.

Beethoven's Christmas Adventure

En tomtenisse råkar flyga iväg i tomtens släde, kraschlandar i en liten stad och tappar bort den magiska leksakssäcken. Beethoven måste rädda tomtenissen, få tillbaka säcken från giriga skurkar och återlämna släden till jultomten i tid för att rädda julen.

Premiär: Finns tillgänglig att streama.

Övrigt

Star Trek-feber på SkyShowtime

I slutet av december blir Star Trek-originalfilmserien tillgänglig att streama på SkyShowtime.

Premiär: 31 december.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL