Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Red Notice

Höjdpunkterna från Netflix TUDUM

  • Netflix
Manfred Gradin | Lista
29 september 2021
Manfred Gradin | Lista
29 september 2021

Netflix globala event visar upp många nya serier!

Flertalet kommande serier och storfilmer visades upp när Netflix i helgen höll sitt globala fan-event Tudum. Över 45 serier och filmer presenterades, med både trailers, korta klipp och prat från skådespelare och skapare. Här listar vi upp några av våra favoriter.

Red Notice 

En ny äventyrsfilm med Dwayne Johnsson, Ryan Reynolds och Gal Gadot, som enligt Johnson är Netflix största film någonsin. Filmen följer "The Rock" som FBI-agent på jakt efter en bedragare och världens största konstjuv.

Red Notice har premiär på Netflix den 12 november

La Casa De Papel: säsong 5 del 2

Netflix största serie på annat språk än engelska visade upp ett exklusivt klipp ur den andra halvan av seriens sista säsong.

La Casa De Papels sista del har premiär på Netflix den 3 december

The Harder They Fall

En ny Western som går in på ett område som nästan aldrig visats på filmduken. Den här filmen följer karaktärer baserade på riktiga människor som fanns under vilda västern, och de är afro-amerikaner. Med stjärnor som Idris Elba och Jonathan Majors är denna film nästan en garanterad direkt klassiker.

Premiär den 3 November på Netflix och utvalda biografer.

Sex Education: säsong 4

Sex Education stjärnorna Ncuti Gatwa och Kedar Williams-Stirling höll en intervju med varandra när de pratade om sina favoritdelar av de tidigare säsongerna, och bekräftade även att en fjärde säsong är på väg! Dock fick vi ingen trailer eller premiärdatum. Därefter följde ett montage med flera nya serier och säsonger i tonårsdrama-kategorin, med bland annat Dear White People och Locke & Key bekräftade för nya säsonger.

The Sandman

Efter mer än 30 år blir den älskade serietidningen The Sandman filmatiserad, detta i form av en serie på Netflix som översetts av skaparen av serietidningen. Han berättar att han är väldigt nöjd med alla skådespelare, effekter, kostymer och inspelningsplatserna. Tom Sturridge håller huvudrollen som Dream/Sandman och han vill som ett långtidsfan av karaktären göra sitt bästa för att uppfylla förväntningar.

The Sandman har inte fått ett premiärdatum.

Cobra Kai: säsong 4 

På Tudum fick vi se ett underhållande montage där skådespelarna från serien försökte ta trailern till eventet genom att köra dit en kopia på ett VHS band. Trots att de misslyckas med sin plan fick vi ändå se den fjärde säsongens första trailer.

Cobra Kai säsong 4 har premiär den 31 December

Hellbound 

Regissören Yeon Sang-Ho kommer efter sin succéfilm Train to Busan till Netflix med sin nya serie Hellbound.

Vi kan se Hellbound redan den 19 November, bara på Netflix.

The Crown: säsong 5

För andra gången i seriens historia byts huvudskådespelerskan ut, denna gång tar Imelda Staunton över kronan från Olivia Colman, som tidigare ärvde rollen av Claire Foy. Här är ett första klipp av Staunton på plats iThe Crowns dekorer.

The Crown säsong 5 kommer till Netflix i november 2022

Dont Look Up

Under eventet fick vi se Jennifer Lawrence och regissör Adam McKay presentera sin nya film om en stor komet med jorden som slutdestination. De visardeupp ett klipp med Leonardo DiCaprio i rollen som Randall Mindy, en astronom som försöker förklara för presidenten (spelad av Meryl Streep) att jorden kommer att träffas av en stor komet och det kommer gå illa. Bland den stjärnspäckade rollistan finns även Jonah Hill och Timothée Chalamet.

Filmen har Netflixpremiär den 24 december.

Inside Job

Mot slutet av eventet fick vi se den animerade karaktären Magic Myc introducera den nya serien han är del av, Inside Job. En animerad vuxenkomedi som handlar om företaget som tar hand om alla konspirationer i världen, med såväl människor som unika aliens i rollerna.

Inside Job kommer till Netflix 22 oktober.

Läs mer om andra titlar som nämndes under Tudum:

Tiger king 2

Bridgerton säsong 2

The Witcher säsong 3

Vikings: Valhalla

NÄSTA ARTIKEL