Se Bridgerton säsong 2 första teaser

Se Bridgerton säsong 2 första teaser

  • Netflix
Uppdaterad 08 september 2022 kl. 15:09 | Publicerad 29 september 2021 kl. 11:09

Bridgerton, Romantik, Drama, England, Netflix

"Bridgerton" har tagit Netflixvärlden med storm sedan den kom ut och är nu på väg med en andra säsong. Den här säsongen kommer att följa Anthony Bridgerton i sin jakt på evig kärlek.

Bridgerton blev Netflix mest framgångsrika serie, rapporterar Fortune, med 82 miljoner konton som såg den första säsongen under dess första fyra veckor på plattformen. Totalt har 625 miljoner timmar spenderats framför kostymdramat.

När vi intervjuade seriens stjärnor diskuterade de vad som låg bakom seriens framgång:

– Jag tycker att serien lyckas skapa sin egna subgenre, jag skulle kalla den "romdram". En mix av perioddrama och romantik, som firas på ett sätt vi inte är vana vid att se i modern kultur. Romantik får heller inte den respekt den förtjänar nuförtiden. Sexualitet gör oss på sätt och vis till de vi är och därför är det ett oerhört viktigt ämne att prata om. Det gör perioddramer så spännande eftersom karaktärerna ofta hålls tillbaka, om det så är på grund av deras sexuella läggningar eller klasser i samhället, sa Jonathan Bailey som spelar karaktären Anthony.

Efter en problematisk inspelning under covid-19 har arbetet med den andra säsongen äntligen avslutats. Medan den första säsongen hade störst fokus på den äldsta systern Daphne och hennes jakt på kärlek, den andra säsongen kommer närmast följa hennes bror Anthony och även introducera nya karaktärer som familjen Sharma.

Se trailern här nedan:

Bridgerton säsong 2 kommer till Netflix 2022.

NÄSTA ARTIKEL