Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.39

Helgens streamingtips v.39

Filmtopp
Filmtopp | Lista
25 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
25 september 2020

Nya serier för hela slanten.

Har du Netflix, HBO och SVT Play kan du glädja dig åt alla veckans streamtips. Tillsammans står tjänsterna för en starka och varierade premiärer.

En vacker helg för oss serienördar! Det andra avsnittet av SVT-thrillern White Wall släpps, Fargo kommer äntligen tillbaka och José Mourinho med flera världskända tränarprofiler ger oss en djupare insikt bakom deras framgångar.

White Wall (säsong 1) – SVT Play

White Wall på SVT Play
Vera Vitali har huvudrollen i "White Wall". Foto: SVT.

Om serien: Efter en hemsk olycka nere i ett gruvschakt i norra Sverige hittar en grupp aktivister en mystisk vit vägg gjord av okänt material. Vera Vitali spelar Helen, en av teamets överlevare, som nu har mycket att lista ut. Läs Filmtopps recension av White Wall här!

Fargo (säsong 4) – HBO Nordic

Chris Rock i "Fargo" säsong 4.
Chris Rock i "Fargo" säsong 4. Foto: HBO Nordic.

Om serien: I de föregående tre säsongerna har vi fått se storheter som Billy Bob ThorntonMartin FreemanPatrick WilsonKirsten DunstBob OdenkirkJesse PlemonsCarrie Coon och Ewan McGregor. I Fargo säsong 4 är Chris Rock och Jason Schwartzman de stora stjärnorna. Den här gången utspelar sig storyn i Kansas på 50-talet och tar avstamp i ett blodigt maffiakrig om pengar och makt. 

The Playbook: vinnande strategier för livet (säsong 1) – Netflix

The Playbook på Netflix.
Fotbollstränaren José Mourinho. Foto: Netflix.

Om serien: Vad skiljer riktigt bra tränare från legendariska tränare? I Netflix nya sportdokumentärserie The Playbook: vinnande strategier för livet träffar vi några av världens mest berömda coacher, som delar med sig av de principer och riktlinjer de följt för att lyckas inom sporten de älskar.

För fler listor och tips --> Scrolla vidare!