Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.35

Helgens streamingtips v.35

Filmtopp
Filmtopp | Lista
28 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
28 augusti 2020

Ny helg, nya streamingmöjligheter.

Amazon Prime Video, HBO Nordic och Netflix står för veckans hetaste premiärer. Största utropstecknet är den klaustrofobiska flygplansfilmen "7500" där Joseph Gordon-Levitt storspelar i huvudrollen som pilot under enorm press.

7500 – Amazon Prime Video

7500 film
Foto: Amazon Prime Video.

Om filmen: Ingen mindre än Joseph Gordon-Levitt har huvudrollen i flygplansthrillern 7500 där han spelar en pilot som måste hantera en kapning för att rädda sina passagerares liv. "Det här är en roll som inte många skulle klara av att spela övertygande, men Gordon-Levitt lyckas med bravur.", skriver Filmtopps skribent August Klittmar i sin recension av filmen.

The Vow – HBO Nordic

The Vow på HBO Nordic
Foto: HBO Nordic.

Om serien: HBO:s dokumentärserie The Vow ger oss en närmare inblick i NXIVM, en organisation och sexkult som anklagades för trafficking och organiserad brottslighet. Dess ledare Keith Raniere hamnade förra året i fängelse där han riskerar livstid. 

Lucifer (Säsong 5A) – Netflix

Lucifer
Foto: Netflix.

Om serien: Idag fortsätter berättelsen om om Lucifer Morningstar, djävulen som tagit semester i Los Angeles och börjat lösa brott tillsammans med den förtjusande polisutredaren Chloe Decker. "De redan frälsta lär troligtvis bara störa sig på ett enda avsnitt ur den nya säsongen. Vi andra bjuds lyckligtvis fortfarande på tillräckligt mycket god underhållning för att vilja fortsätta titta.", skriver Filmtopps Jonatan Blomberg i sin recension

För fler listor och tips --> scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL