Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.33

Helgens streamingtips v.33

Filmtopp
Filmtopp | Lista
14 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
14 augusti 2020

Stark vecka för den som vill streama nytt.

Veckan bjuder på flera heta seriepremiärer, från höstens stora svenska thrillerserie "Partisan" till agentkomedin "Intelligence" med David Schwimmer på C More och "Teenage Bounty Hunters" på Netflix.

Partisan – Viaplay

Johan Rheborg och Fares Fares i "Partisan".
Johan Rheborg och Fares Fares i "Partisan". Foto: Viaplay.

Om serien: Viaplays nya storserie Partisan frontas av Johan Rheborg och Fares Fares. Den utspelar sig i det lilla jordbrukssamhället Jordnära där någonting inte riktigt stämmer. Bakom dess framgångsrika ekologisk odling ligger någonting skevt. Filmtopps recensent Jonatan Blomberg hyllar Partisan som en av årets bästa svenska serier. Läs hans recension här.

Intelligence – C More

Serien Intelligence.
Foto: C More.

Om serien: Med Intelligence är Friends-stjärnan David Schwimmer tillbaka med en ny komediserie. Här spelar han en NSA-agent som paras ihop med analytiker för att bilda en ny säkerhetsenhet i Storbritannien. Missa inte Filmtopps redaktör David Lindahls intervju med skaparen Nick Mohammed om serien och hur det var att arbeta med Schwimmer.

Teenage Bounty Hunters – Netflix

Teenage Bounty Hunters på Netflix
Foto: Netflix.

Om serien: Teenage Bounty Hunters bildar två sextonåriga tvillingar ett team tillsammans med en prisjägare för att sparka skurkars röv. Samtidigt orienterar de sig i den känslomässiga djungel som gymnasiet är.

NÄSTA ARTIKEL