Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.30

Helgens streamingtips v.30

Filmtopp
Filmtopp | Lista
24 juli 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
24 juli 2020

Netflix står för helgens alla streamtips.

De senaste månaderna har streamingtjänsten Netflix lyckats hålla trycket uppe och släppt nya originalproduktioner. Idag lyfter vi fram tre dokumentärserier som är värda din tid.

Fear City: New York vs the Mafia – säsong 1

Fear City: New York vs the Mafia
Foto: Netflix.

Om serien: I Fear City: New York vs the Mafia Netflix får vi en tillbakablick in i 60-och 70-talet där fem olika maffiafamiljer styrde och ställde i New York med blod på deras händer... tills FBI bestämde sig för att till varje pris stoppa dem. 

Down to Earth with Zac Efron – säsong 1

Down to Earth with Zac Efron
Foto: Netflix.

Om serien: De senaste åren har Zac Efron tagit sig an spännande projekt, från att ha spelat seriemördaren Ted Bundy till att göra en livsbejakande dokumentär. I hans nya dokumentärserie reser han till Jordens olika hörn tillsammans med experten Darin Olien för att hitta och kasta ljus på de resurser vi kan använda till att leva länge och hälsosamt.  

Nyfiken på om vi får se Down to Earth with Zac Efron säsong 2? Ta reda på vad vi vet här.

Say I Do – säsong 1

Say I Do – Netflix
Foto: Netflix.

Om serien: Riktigt bra realityserier är inte alltid lätt att hitta men Say I Do är en vass sådan av den rörande sorten. Här följer vi par som övervinner hinder för att få fira kärleken till deras partners i form av drömbröllop som skräddarsys av en grupp experter.