Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Filmtips för dig som älskar After Everything

Filmtips för dig som älskar After Everything

David Lindahl | Lista
15 september 2023
David Lindahl | Lista
15 september 2023

Tonårsromantik för alla som vill svepas med av kärlekens dimma

Älskar du också tonårsromantiken i "After"-filmserien? Då har vi samlat tips på fem andra filmer som du kan ta dig an när du har sett senaste "After Everything", den femte titeln i franchisen.

"After Everything", den femte filmen i den omåttligt populära "After"-franchisen har nu haft svensk biopremiär. Kan du inte få nog efter det avslutande kapitlet om romantiken mellan Tessa och Hardin (nåja, mestadels om Hardin i After Everything, till fansens förtret)? Då har du hittat helt rätt. Vill ha mer av dessa härliga ungdomsromanser och ännu mer fjärilar i magen, har vi här samlat fem filmer som du bara inte får missa. Glädje, sorg och skratt – dessa filmer erbjuder lite av varje.

5 filmtips för dig som älskar After Everything

Five Feet Apart (2019)

Filmtips för dig som älskar After Everything
Five Feet Apart. Foto: CBS Film.

Kärleken är intim och fysisk. Men den kan också var öm och omhändertagande på distans. I Five Feet Apart är Stella och Will inlagda på sjukhus med allvarliga lungproblem. Minsta lilla bakterie eller virus kan vara dödligt. Stellas strukturerade livsstil krockar när hon träffar Will som knappt verkar bry sig. Efter att hon går med på att hjälpa honom med hans medicin kommer de närmare varandra, men på villkoret att hålla avstånd och absolut inte vara fysiska.

Här kan du streama Five Feet Apart (2019)

The Kissing Booth (2017)

Kissing Booth.
Foto: Netflix.

Elle trånar efter skolans bad boy-snygging Noah och vill inget hellre än att trycka sina läppar mot hans. Men det finns ett problem. Hon är bästa vän med Noahs lillebrorsa Lee, och det går emot alla regler att dejta din kompis syskon. När skolan tvingar Elle att anordna ett "kyssbås" står plötsligt Noah framför henne och vill bli kysst. Men vad ska Lee säga?

Läs också vår recension på The Kissing Booth 2.

Här kan du streama The Kissing Booth

To All the Boys I've Loved Before/Till alla killar jag har gillat (2018)

Filmtips för dig som älskar After Everything
Foto: Netflix.

Romantiska brev i all ära, men vad händer när dina hemliga och opostade beundrarbrev plötsligt exponeras för hela skolan? Dessutom adresserade till flera av pluggets snyggingar? Detta får oturligt nog Lara uppleva och värre blir det när killarna en efter en konfronterar henne angående breven.

Här kan du streama To All the Boys I've Loved Before/Till alla killar jag har gillat (2018)

The Last Summer (2019)

The Last Summer.
The Last Summer. Foto: Netflix.

Det är sommar i Chicago och plugget är över. En grupp nyexaminerade vänner upplever sin sista sommar tillsammans innan alla drar vidare mot nya livsutmaningar. Relationer utforskas, sätts på prov och ny formas. En ungdomsfilm om att bli vuxen och fundera ut vad du vill göra med livet.

Här kan du streama The Last Summer (2019)

All the Bright Places/Som stjärnor i natten (2020)

Filmtips för dig som älskar After Everything
All the Bright Places. Foto: Netflix.

Introverta tjejen Violet har förlorat sin syster i en tagisk bilolycka och vill bara bli lämnad i fred. Men när klasskompisen Theodore visar intresse för henne tvingas hon öppna upp sig och konfrontera sitt förflutna. Men Theodore verkar också bära på en hemlighet och frågan är om de kan läka tillsammans, eller om saker bara blir värre.

Här kan du streama All the Bright Places/Som stjärnor i natten (2020)

NÄSTA ARTIKEL