9 fåniga men roliga stunder i Disneyfilmerna vi älskar

9 fåniga men roliga stunder i Disneyfilmerna vi älskar

  • Disney+
Uppdaterad kl. 19:12 | Publicerad 28 december 2022 kl. 18:12

Knäppa ögonblick som sticker ut

Disney har bjudit på många stunder där konstiga kommentarer slängs in eller ljud och rörelser gör att man lyfter på ögonbrynet samtidigt som man skrattar till – kanske så mycket att det är just vad man tänker på när man väl pratar om dessa filmer.

I många Disney-filmer finns det karaktärer som sticker ut mer än andra och när man väl tänker på en rolig del av en film kan det vara konstiga kommentarer, roliga animationer eller specifika ljud som gör sig till minne.

Här nedan har jag listat 9 stunder i tecknade Disney filmer som får en att skratta lite extra.

Hades blir arg

Hades har flera roliga stunder i Herkules (1997), men denna sticker ut mest och det är något extra roligt när hans temperament exploderar.

Baymax blir "full"

Den här scenen i Big Hero 6 (2014) är nog lite roligare för de vuxna än för barnen då roboten Baymax beter sig som om han vore full. 

Kronk pratar med en ekorre 

Kronk är nog den roligaste personen i hela Kejsarens nya stil (2000) och speciellt i denna scen när han pratar med en ekorre. Väldigt random, men också väldigt roligt!

Språket "fjärtiska"

Jajamän, fjärtiska är en grej i Skattkammarplaneten (2002) och lite prutthumor är alltid roligt, även om man är vuxen!

Älgarna Rutt och Tucks lek

Denna scen i Björnbröder (2003) har följt med mig in i vuxenålder och det är något man själv tagit efter när man suttit i en bil med vänner. Rolig och dum på en och samma gång!

Pumba blir kallad för gris

Timon och Pumba är kanske den bästa duon som finns inom filmvärlden, men Pumba är den som helt klart är roligast av dem. Inte minst i denna scen från Lejonkungen (1994).

Anden spelar schack mot den flygande mattan

Anden är nog för många den roligaste Disney-karaktären. Det är något med animationen och rösten i denna scen i Aladdin (1992) som är extra flummig!

Gargoylerna tjuvlyssnar

Smarta och enkla repliker från Gargoylerna gör allt roligare i Ringaren i Notre Dame (1996).

Tarzan härmar Clayton

Den här scenen från Tarzan (1999), när Tarzan träffar på Clayton och härmar det han säger och hans kroppsspråk, är en av de roligaste och flummigaste i filmen.

Se även:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL