Nytt på C More i januari 2022

Mest sedda titlarna på C More 2022

  • C More
Sofie Landgren
26 december 2022 kl. 08:12

Har du tagit del av streamingtjänstens mest populära utbud?

Vi har listat de tio mest populära titlarna som gått varma på C More under det gånga året. Beck är fortfarande en stark favorit, kanske till och med starkare än någonsin.

Mest sedda C More 2022

Hamilton serie cmore
Foto: C More.

10. Halimton

I kölvattnet av en serie bombningar och cyberattacker i Stockholm, befinner sig nu agenten Carl Hamilton sig snart på ett livshotande uppdrag. Mot en osynlig fiende, med spår som leder till ryska, Svenska och Amerikanska underrättelsestyrkor.

 

Dag för dag
Foto: C More.

9. Dag för dag

Fem personer ger sig ut på en husbilsresa genom Europa för att uppfylla en äldre mans sista önskan. Dag för dag är en livsbejakande komedi med mycket humor och en del allvar. Vänskap utvecklas, kärlek uppstår och livsavgörande beslut fattas, en historia om att det aldrig är för sent att tänka om i livet. Sven Wollters sista film.

Då kommer Morden i Sandhamn säsong 7
Foto: C More.

8. Morden i Sandhamn

Morden i Sandhamn är en dramaserie baserad på böckerna om Sandhamn av Viveca Sten. Det har gjorts sex säsonger som sänts i TV4, den första under julen 2010 som var baserat på I de lugnaste vatten, den andra sändes i tre avsnitt 17–19 december 2012 och baserades på I den innersta kretsen och den tredje säsongen sändes i december 2013 och var baserad på I grunden utan skuld.

Allt du vill veta om nya säsongen av Fartblinda 2022
Foto: C More.

7. Fartblinda

Stjärnspäckat spänningsdrama om den ambitiösa ekonomireportern Bea som får ett anonymt tips om oegentligheter på en svensk storbank. Bea vädrar ett scoop, men granskningen försvåras av hennes kärleksaffär med bankens gifte vd, Peder. Serien bygger på Carolina Neuraths bok Fartblinda som i sin tur är inspirerad av verkliga händelser.

KLART: då har Nattryttarna premiär på C More
Foto: C More.

6. Nattryttarna

Nattryttarna är en överlevnadshistoria och bygger på vittnesmål från de händelser som inträffade på ett ridcenter där unga flickor utnyttjades av en känd hästprofil som också hade sin familj boende på gården.

Foto: C More.

5. Bäckström säsong 2

Svenskt kriminaldrama, baserat på Leif GW Perssons böcker om den kontroversielle och självgode mordutredaren Evert Bäckström. Bäckström måste jobba i uppförsbacke när ett kvinnokranium hittas i skärgården, och mysteriet bara växer när offrets identitet klarläggs.

Trailer: Gåsmamman säsong 5
Foto: C More.

4. Gåsmamman säsong 6

Sonja lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj när hennes tillvaro plötsligt slås i spillror. Sonja tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn.

Då har Beck 45 – 58 minuter premiär
Foto: C More.

3. Beck – 58 minuter (2022)

Alex Beijer ska medverka i TV's morgonprogram, men det hela utvecklar sig till en mardröm då ett osannolikt gisslandrama uppstår i Tv-studion. Alex får använda alla sina erfarenheter från åren i Mellanöstern samtidigt som resten av gruppen behöver stötta för att hitta en lösning på situationen.

Recension: Beck 46 – Den gråtande polisen (2022)
Foto: C More.

2. Beck – Den gråtande polisen (2022)

Polismyndigheten är under hårt medialt tryck efter en dödsskjutning av en 14-årig pojke. En manifestation mot våldet urartar och polisen får ta ytterligare skuld. En tid därefter sker en massaker på en buss utanför Polishögskolan. En upptäckt som Martins barnbarn Vilhelm som går på skolan gör, blir en viktig pusselbit för att leda Beck gruppen vidare i utredningen.

Beck: Rage Room
Foto: C More.

1. Beck – Rage Room (2022)

Det hela inleds med att en man hittas brutalt mördad vid ett löpspår i skogen. Samtidigt återupptar Josef relationen med en tidigare flickvän från skoltiden, Cissi, vars pappa nyligen omkommit i en plötslig hjärtinfarkt vid ett rån. Josef går emot Alex direktiv och påbörjar en inofficiell utredning av Cissis pappas död, vilket försätter honom i en komplicerad jävsituation.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL