Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
9 ikoniska ögonblick med Gunilla Persson

9 ikoniska ögonblick med Gunilla Persson

Ebba Bengtsson | Lista
20 juni 2023
Ebba Bengtsson | Lista
20 juni 2023

The Gunilla. Behöver vi säga mer?

Gunilla Persson är en av de största personligheterna vi har fått se i svensk reality-tv och oavsett om det är "Svenska Hollywoodfruar" eller "Fångarna på fortet" så lyckas hon alltid stjäla rampljuset. Här är 9 underbart underhållande ögonblick med Gunilla Persson.

Gunilla Persson är i farten och skapar rubriker igen – denna gången för dispyter med följare på Instagram. Oavsett vilken sida man ställer sig på i alla hennes konflikter, så är det bara att lyfta på hatten åt att hon lyckas hålla sig relevant och, i ärlighetens namn, skapa så bra underhållning. Med strålkastarljuset riktat mot Gunilla Persson passar vi på att minnas dessa nio gyllene ögonblick med henne.

9 ikoniska ögonblick med Gunilla Persson

Ifall du missat vem Gunilla Persson är så är hon en före detta modell och skådespelare som blev känd genom TV3:s reality-show Svenska Hollywoodfruar. Hon är en av de största namnen från serien jämte profilen Maria Montazami

Foto: TV3

Gunilla har även medverkat i program som Biggest Loser VIP, Fångarna på fortet och Breaking News med Filip och Fredrik. Hennes färgstarka personlighet skapar både skratt och  drama, och här är några av hennes bästa och knäppaste stunder.

1. Frulunchen från helvetet

Under Svenska Hollywoodfruars gång så har Gunilla och Åsa Vesterlund ofta råkat i luven på varandra. Höjdpunkten måste vara denna frulunch där både anklagelser och vin flög fritt. 

2. Den brutala olyckan 

När Gunilla ska prova dottern Erikas nya hoverboard så händer det som inte får hända.  

3. Mörderskan flyr från The Gunilla

Precis när Gunilla ska åka på en date så åker Gunillas mammas hemhjälp iväg, vilket leder till ett upprört samtal till hemhjälpens agent. 

4. Kattkvinnan

Kattälskaren Gunilla skapar ett känslomässigt band med tigrarna på Fångarna på Fortet i det mesta sedda klippet på TV4:s YouTube kanal. 

5. Elenas djävulska förflutna

Elena Belle blev känd efter att ha medverkat i svenska Paradise Hotels andra säsong 2005. Både Elena och Gunilla har jobbat som modeller, dock så blir Gunilla ställd när hon får veta vilken typ av modelljobb Elena gjort. 

6.  Gunilla kommer i kläm med polisen

Gunilla blir rasande på ännu en undersköterska i en av de mest intensiva stunderna i Svenska Hollywoodfruar. 

7. Rapparen

Vem visste att Dogge Doggelito och Gunilla Persson hade så mycket gemensamt?

8. En eländig dag

Gunilla tar med sig dottern Erika på ett nöjesfält.

9. Helvetet bryter löst

Efter att en av Hollywoodfruarna skrivit en låt inspirerad av Gunilla så går ingen säker från Gunillas vrede. 

Läs mer:

NÄSTA ARTIKEL