Felix Sandman i sin första internationella roll – Last Light

Trailer till Last Light med Felix Sandman som aktivist

  • Viaplay
Filmtopp
04 oktober 2022 kl. 09:58

Felix Sandman fortsätter banan som skådespelare med "Last Light", i vilken han spelar en miljöaktivist.

Som skådespelare slog Felix Sandman igenom med Netflix TV-serie Störst av Allt. I höst medverkar han I Viaplays dramaserie Last Light. Där bär han rastaflätor och spelar Ashly Wiles, som är en av seriens miljöaktivister.

– Jag var alltid först på plats för att få i ordning sminket. Rastaflätor är inget jag skulle vilja gå runt i till vardags, säger Felix Sandman till Filmtopp.

Felix Sandman i sin första internationella roll – Last Light
Felix Sandman i "Last Light". Foto: Viaplay

Om Last Light

När världens främste olje-kemist Andy Yeats (Matthew Fox) blir kallad till Mellanöstern för att undersöka ett problem med nationens oljereserver, är han ovetandes om att han flyger in i vad som ska visa sig bli en total världskatastrof. Det som till en början verkar vara ett litet fel, utvecklar sig snabbt till ett enormt problem – och han inser att världen står inför en omfattande oljekris. Till följd av detta kollapsar inte enbart världsekonomin utan även tillgången till livsnödvändigheter såsom el, annan energi, transport, mat och medicin försvinner abrupt.

– Storyn är så himla bra och det känns väldigt kul att jag har fått vara en del av detta. Det är min första internationella roll på engelska så det känns såklart stort, fett och nervöst. Jag längtar till premiären på Viaplay, säger Felix.

Se trailern till Last Light här nedan

Last light är en internationell samproduktion, som baseras på Alex Scarrows roman med samma titel. Inspelningen skedde i Prag, Abu Dhabi och Paris. I rollerna ser vi förutom Felix Sandman och Matthew Fox (Lost, Par of Five) även Joanne Froggart (Downton Abbey).

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL