Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Obehaglig trailer till Den som dräper – Mörkret

Obehagligt i Den som dräper – Mörkret säsong 2

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
19 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
19 mars 2021

Se trailern till säsongen som släpps 28 mars.

Mörker, spänning och en mördare som riktar in sig på unga män. Här är den officiella trailern för den andra säsongen av succéserien Den som dräper – Mörkret som har premiär på Viaplay 28 mars.

MER LÄSNING:

Nya filmer och serier på Viaplay

Bästa serierna på Viaplay

Den första säsongen av "Den som dräper – Mörkret" var en stor tittarsuccé på Viaplay över hela Norden. I säsong två ökar nu både spänningen och pressen på profileraren Louise (spelad av Natalie Madueño) då hon kastar sig in i en desperat kamp mot klockan för att hitta en mördare som ger sig på unga män när mörkret faller.

Nya säsongen är en psykologisk krimhistoria som börjar med tre olösta mord på unga män på den danska ön Fyn. När en fjärde ung man blir mördad under liknande omständigheter blir Louise inkopplad för att försöka lösa fallet. Men hon missar att hon tycks ha en personlig koppling till mördaren, som visar sig vara långt mer intelligent och cynisk än hon hade kunnat föreställa sig. 

Se trailern till Den som dräper – mörkret säsong 2 här: 

Huvudrollerna spelas av stjärnor som Natalie Madueño (The Rain, Follow the Money), Helle Fagralid (Brottet, Nikolaj & Julie) och den norska skådespelaren Tobias Santelmann (Exit, Atlantic crossing). Andra kända danska namn i rollistan är bland andra Solbjerg Højfeldt och Josephine Park.

Serien består av åtta avsnitt à 45 minuter och har exklusiv premiär den 28:e mars med två avsnitt, och därefter ett i veckan. 

För fler klipp och trailers --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL