Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama The Killing of a Sacred Deer

Streama The Killing of a Sacred Deer (2017)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
13 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
13 oktober 2021

En thriller olik alla andra

Grekiske filmskaparen Yorgos Lanthimos har gjort sig ett namn genom att bjuda oss på flera unika filmupplevelser med fullkomligt oförutsägbara handlingar. Därför är "The Killing of a Sacred Deer" perfekt för dig som vill se något som sticker ut ur mängden.

Streama The Killing of a Sacred Deer här:

The Killing of a Sacred Deer

Handling: En framgångsrik och karismatisk kirurg lever ett till synes perfekt liv med fru och två barn, men han har samtidigt en annorlunda och svårförklarad vänskapsrelation med en 16-årig pojke. Allt verkar inte stå rätt till mellan kirurgen och pojken, och läget blir än mer komplicerat i takt med att pojkens handlingar blir lömskare och lömskare.

Detta är en annorlunda thriller från Yorgos Lanthimos (The Favourite, The Lobster) med bland andra Colin Farrell och Nicole Kidman i två av huvudrollerna.

LÄS OCKSÅ: Årets bästa filmer 2021

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att se en titel. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL