Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Big Sick (2017)

Streama The Big Sick (2017)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
01 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
01 april 2021

Romantisk komedi om kulturkrockar.

I den alldeles underbara kärleksfilmen "The Big Sick" krockar två världar när ett omaka par träffar varandra. Är de dömda att misslyckas eller kommer de att bli lyckliga tillsammans?

MER LÄSNING: 10 romantiska komedier du måste se

The Big Sick

Handling: Komikern Kumail Nanjiani träffar en dag utbytesstudenten Emily och de blir genast förälskade i varandra. Men deras olika bakgrunder och familjer gör snart att deras förhållande testas. Det hela förvärras när Emily drar på sig en mystisk sjukdom och Kumail måste träffa hennes otrevliga föräldrar. 

I filmen bygger huvudrollerna på Kumail själv och hans numera fru, Emily. Filmen har ett fräscht upplägg och den nominerades välförtjänt till en Oscar i kategorin för bästa manus.

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmhjälpen

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

 

NÄSTA ARTIKEL