Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama Shaun of the Dead (2004)

Streama Shaun of the Dead (2004)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
23 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
23 juni 2021

Skruvad zombierulle som måste ses.

Streama Edgar Wrights underbara skräckkomedi "Shaun of the Dead". Har du inte sett den? Då är det mer än dags att göra det nu. Har du redan sett den? Då vet du mycket väl att den kan ses hur många gånger som helst.

MER LÄSNING: 8 tips på roliga skräckfilmer

Streama Shaun of the Dead

Handling: En riktningslös elektronikförsäljare med stora problem att ta tag i sitt liv finner sig plötsligt mitt uppe i en zombieapokalyps. Med den hägrande domedagen inom räckhåll blir elektronikförsäljarens mål klart och tydligt – han måste rädda sin livs kärlek och sin mamma.

Som titeln på filmen antyder är Shaun of the Dead till viss del inspirerad av den klassiska zombierullen Dawn of the Dead (1978). I rollerna ser vi bland andra Simon Pegg, Nick Frost och Kate Ashfield.

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL