Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Rush (2013)

Streama Rush (2013)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
14 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
14 april 2021

Fartfyllt i film om en av Formel 1-världens mest omtalade rivaliteter.

På 1970-talet var James Hunt och Niki Lauda två av motorsportens största profiler – och deras rivalitet har gått till historien som något alldeles extra. I “Rush” får vi se deras skoningslösa jakt på att överträffa varandra.

MER LÄSNING: Tips på bra actionfilmer

Stream Rush

Handling: Baserad på verkliga händelser under Formel 1-världens guldålder på 70-talet, följer vi de två förarna James Hunt och Niki Lauda som utvecklar en sällan skådad rivalitet mellan varandra.

Filmen är lika fartfylld som ämnet den skildrar och rollbesättningen är minst sagt imponerande. Chris Hemsworth är fantastisk i rollen som Hunt och Daniel Brühl tar inte ett felsteg i rollen som Lauda.

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL