Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama Paddington 2 (2017)

Streama Paddington 2 (2017)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
09 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
09 december 2021

En fulländad familjefilm

"Paddington 2" är en av tidernas mest hyllade familjefilmer. Har du inte redan sett den tillsammans med barnen är det dags att göra det nu – gratis och lagligt!

Streama Paddington 2 här:

Paddington

Handling: Björnen Paddington lever nu lyckligt tillsammans med familjen Brown och ger sig ut på jakt efter den en present till faster Lucy som fyller hela 100 år. Paddington hittar den perfekta gåvan, men när den blir stulen måste Paddington och familjen Brown hitta och avslöja boven. 

Paddington 2 hade länge 100% i kritikerpoäng på Rotten Tomatoes, vilket gjorde den till filmdatabasens mest omtyckta film någonsin. Dess enda negativ recension skulle däremot peta ner den till 99%, vilket fortfarande är en unik bedrift.

LÄS OCKSÅ: Negativ recension petar Paddington 2 från topplista

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att se en titel. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL