Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama Molly's Game (2017)

Streama Molly's Game (2017)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
21 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
21 oktober 2021

Verklighetsbaserat drama signerat Aaron Sorkin

Den här gången har framgångsrike manusförfattaren Aaron Sorkin satt sig på registolen. Hans drama "Molly's Game" berättar historien om en spelverksamhet som lockade FBI:s uppmärksamhet.

Streama Molly's Game

Handling: Den spännande och verklighetsbaserade historien om Molly Bloom, en gång amerikansk landslagsåkare i puckelpist. Efter en svår fallolycka sadlar Molly om och blir slipad pokervärdinna för filmstjärnor, sportgiganter och makthavare. Hennes hemliga och lyxiga spelverksamhet pågår tills dess att ryska maffiamedlemmar börjar dra till sig FBI:s uppmärksamhet. Filmen bygger på en självbiografisk bok av Molly Bloom. Regisserad av Aaron Sorkin.

LÄS OCKSÅ: Årets bästa filmer

Om #filmjälpen:

 

 

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att se en titel. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL