Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama In Time (2011)

Streama In Time (2011)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
12 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
12 maj 2021

Spännande sci-fi med Justin Timberlake.

Actionspäckad sci-fi om en framtid där tiden för din död är förutbestämd – men där drömmen om evigt liv alltid är närvarande.

MER LÄSNING: Sångare som extraknäcker som skådespelare

In Time

Handling: Året är 2169 och människan har blivit genetiskt modifierad att sluta åldras efter 25 år, men är samtidigt inställda att dö ett år efter det. Förutsättningarna har gjort att tid har blivit den viktigaste handelsvaran, och har du medel att införskaffa dig mer tid kan du i teorin leva för evigt. I filmen blir en 28-årig man anklagad för mord och tidsstöld, och måste påbörja ett liv på rymmen.  

Det är stjärntätt i In Time. Utöver Justin Timberlake ser vi också Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Olivia Wilde m.fl. i filmen.

Så ser du filmen:

Rakuten

För fler frågor om Rakuten, besök den här sidan

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL