Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Flykten till framtiden (2016)

Streama Flykten till framtiden (2016)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
14 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
14 april 2021

Flykten till framtiden bjuder på något så ovanligt som tidsresande i svensk film.

Ulf Malmros ligger bakom flera av 2000-talets mest älskvärda svenska filmer. I “Flykten till framtiden” tar han oss på en resa från 70-talets Stockholm till nutiden.

MER LÄSNING: Svenska filmer – här är de bästa tipsen

Streama Flykten till framtiden

Handling: En ung man som försöker leva sitt ungdomsliv under 70-talet får veta att han inte har länge kvar att leva på grund av en hjärtsjukdom. I sin förtvivlan och hopp om hjälp uppenbarar sig en annorlunda möjlighet för honom – en tunnelbanevagn som tar honom hela vägen till 2016 och en tid där hans hjärtfel inte längre är obotligt.

Det hör inte till vanligheterna med svensk film som inkluderar resor i tiden, vilket gör Flykten till framtiden till en uppfriskande historia som även innehåller en hel del skratt strösslade med nostalgi. I rollerna ser vi Elias Palin, Victoria Dyrstad och alltid så charmige Henrik Dorsin.

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL