Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama Booksmart (2019)

Streama Booksmart (2019)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
01 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
01 juli 2021

Se Olivia Wildes mästerliga komedi.

Tonårskomedin "Booksmart" lyfts fram som ett modernt komiskt mästerverk, som också drar flera paralleller till lika hyllade "Supersugen".

Streama Booksmart

Handling: Inför sista kvällen innan de går ut skolan inser två plugghästar att de borde ha pluggat mindre och haft lite roligare. De bestämmer sig för att ta igen fyra års festande på en enda kväll. 

Denna amerikanska high school-komedi är regisserad av Olivia Wilde och i huvudrollerna syns Kaitlyn Dever och Beanie Feldstein

"Booksmart känns onekligen modern och kommer med säkerhet att uppskattas av alla i sin målgrupp.", skriver Filmtopps August Klittmar i sin recension av filmen.

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

NÄSTA ARTIKEL