Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Birdman (2014)

Streama Birdman (2014)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
14 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
14 april 2021

Ett unikt och Oscarsvinnande drama som du inte får missa!

“Birdman” är en uppvisning i filmskapandets alla konster – allt från skådespel och foto till manus och regi glänser med sin fulla glans i filmen.

MER LÄSNING: 2010-talets mest värdiga Oscarsvinnare

Birdman

Handling: Hyllade Birdman handlar om en avdankad skådespelare som försöker blåsa nytt liv i sin karriär genom sätta upp en Raymond Carvers What We Talk About When We Talk About Love på Broadway. Huvudpersonen, Riggan, har själv skrivit adaptationen, regisserar den och spelar huvudrollen i uppsättningen – ett arbete som han hoppas ska göra honom ihågkommen för någonting mer än den superhjälteroll som gjorde honom känd för över 20 år sedan.

Birdman blev en stor succé 2014 och vann bland annat Oscars i de fyra tungviktskategorierna: bästa film, bästa regi, bästa originalmanus och bästa foto. Även skådespelarna Michael Keaton, Edward Norton och Emma Stone tilldelades Oscarsnomineringar.

Så ser du filmen:

Rakuten villkor

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL