Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Andra sidan

Andra sidan (2020)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 april 2021

Kuslig skräck i svenskt radhus.

Svensk skräck är något av en raritet, men det existerar faktiskt. "Andra sidan" är dessutom en ny skräckfilm som får det att isa längs ryggraden.

MER LÄSNING: Världens bästa skräckfilmer!

Andra sidan

Handling: Efter att ha flyttat in i sitt nya hus börjar det hända märkliga grejer för bonusmamma, pappa och barn. Femåriga Lukas får snart något blankt över blicken och väser "Det bor ett barn här".

Det som är mest slående är hur väl Andra sidan gör skäl för sitt namn när det kommer till att beskriva filmens alla komponenter. Det kräver finkänslighet i att förvandla ett gulligt radhus till skräckinjagande. Detta lyckas Andra sidan med och cementerar sig snabbt som en av de bästa svenska skräckisarna av sitt slag.

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL