Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Officiell trailer till Black Panther: Wakanda Forever

Officiell trailer till Black Panther: Wakanda Forever

Kristian Andersson | Klipp
03 oktober 2022
Kristian Andersson | Klipp
03 oktober 2022

På bio den 11 november

I höst är det äntligen dags för världen att få uppleva efterlängtade uppföljaren "Black Panther: Wakanda Forever". Nu kan vi ta del av den första trailern.

Det var för två månader sedan vi fick se den första teasern till Marvels kommande storfilm Black Panther: Wakanda Forever. Nu har den officiella trailern landat. 

Uppföljaren tar oss tillbaka tillbaka till universumet som presenterades för oss i Black Panther från 2018, en film som gjorde en rejäl vinst på 1,2 miljarder dollar och dessutom fick ett ruggigt fint mottagande av både publik och kritiker. Under Oscarsgalan belönades den även med hela tre statyetter. Det positiva runt filmen skulle dock överskuggas av huvudrollsinnehavaren Chadwick Bosemans död när han gick bort i cancer, endast 43 år gammal.

Nu är hur som helst uppföljaren Wakanda Forever snart här och den kommer att kretsa kring Bosemans karaktär T´Challas död. Men Wakanda får ingen större ro när de sörjer förlusten av deras tidigare kung. Till filmen ansluter det en hel del nya karaktärer, så som superskurken Namor (spelad av Tenoch Huerta) och hjälten Riri Williams (spelad av Dominique Thorne).

Andra skådespelare som även har en roll i filmen är Letitia Wright, Lupita Nyongó, Danai Gurira, Angela Bassett och Winston Duke.

Spana in den officiella trailern till "Black Panther: Wakanda Forever" här:

Filmen har biopremiär den 11 november.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL