Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
It Follows (2014)

Streama It Follows (2014)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
01 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
01 april 2021

Någon jagar dig och slutar inte förrän du är död.

Sugen på en obehaglig skräckfilm som inte slutar innan du är vettskrämd? Då vill du se "It Follows", den tokhyllade rysaren där ungdomar blir förföljda av farliga krafter som tar form i människokroppar.

MER LÄSNING: Nya skräckfilmer 2021

It Follows

Handling: Efter att ha haft sex med en främmande man börjar en kvinna att bli jagad av en övernaturlig kraft. Det enda hon vet är att den tar form i en människa och att den inte slutar jaga henne förrän hon är död – eller skickar vidare förbannelsen på någon annan. 

It Follows är känd som en av 2010-talets bästa skräckfilmer. Den skrämmer vettet ur sin publik och bryter samtidigt hantverksmässiga regler, vilket det är känt att Quentin Tarantino stör ihjäl sig på. 

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL