Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Varan-TV: stories

Varan-TV om att stå i skuggan av Killinggänget

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
09 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
09 april 2022

"De var mycket roligare, bättre och större"

Varan-TV är tillbaka! I en intervju med Filmtopp berättar de om varför återföreningen blev av nu och den påstådda rivaliteten mellan dem och Killinggänget.

Det tog dem 25 år, men nu är Varanteaterns stora comeback äntligen här. För dig som vill se humorgruppens nya serie kan du i dag streama det första avsnittet av Varan-TV: Stories SVT Play.

Inför den efterlängtade premiären fick Filmtopp nöjet att intervjua tre av Varanteaterns nyckelfigurer i David WibergAnders Andersson och Jonas Sykfont. Det resulterade i ett djupdykande samtal med både blickar bakåt och på vad som händer nu. 

Hur kommer det sig att det tog gänget från Lund hela 25 år att återförenas? När insåg de för första gången att de är kult? Och hur ligger det egentligen till med Killinggänget, vad tyckte Varan-medlemmarna om dem när det begav sig? Upplevde de någon rivalitet mellan dem?

– De var mycket roligare, bättre och större än vi. Och proffsigare. De hade som vi kanske inte visste att man kunde ha, säger Anders. 

Se Filmtopps intervju med Varan-TV här:

Du hittar alla våra intervjuer på Filmtopps Youtube-kanal.

Handlingen i "Varan-TV: Stories" på SVT Play

Ett oberäkneligt fan har kidnappat Varangänget för att de 24 år efter senaste serien ska skapa en ny så kallad “braksketch”. Klarar de av att vara roliga igen?

"Varan-TV: Stories" säsong 1 består av sammanlagt sex avsnitt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL