Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sandra Beijer, Oscar Zia, Erik och Madeleine om Allt som blir kvar

Sandra Beijer, Oscar Zia, Erik och Madeleine om Allt som blir kvar

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
19 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
19 maj 2022

Samtal med personerna som gör SVT:s nya kanonserie

Filmtopp intervjuar Sandra Beijer samt Oscar Zia, Erik Enge & Madeleine Ferraud som är med i SVT:s nya serie "Allt som blir kvar".

Den 20 maj är det premiär för SVT:s romantiska dramaserie Allt som blir kvar. Filmtopp intervjuar skaparen Sandra Beijer och skådespelartrion Oscar Zia, Erik Enge och Madeleine Ferraud som frontar en av årets bästa svenska serier.

Sandra Beijer som här debuterar som serieförfattare, berättar om hur det var att vara skoningslös i sitt skrivande och våga kapa delar av berättelsen. Tillsammans med skådespelaren Madeleine Ferraud beskriver de också seriens castingprocess som varade i nästan tre månader, och hur hon ställer de inför att göra en till säsong.

Vidare berättar skådespelarna Oscar Zia och Erik Enge vilka som är deras största likheter och skillnader mellan sina karaktärer Miron och Simon samt hur de fick till sin lysande kemi framför kameran.

Se Filmtopps intervju med Sandra Beijer, Oscar Zia, Erik Enge och Madeleine Ferraud om "Allt som blir kvar":

Du hittar alla våra filmade intervjuer på Filmtopps Youtube-kanal.

Om Allt som finns kvar

I den nya serien Allt som blir kvar följer vi Matilda som bott med sin pojkvän Oliver sedan hon flyttade hemifrån. Men när Oliver plötsligt gör slut står hon utan bostad och eget sammanhang. Hon måste nu hitta någonstans att ta vägen och ta reda på vem hon är utan honom. Det ena leder till det andra och snart dras Matilda in i ett psykologiskt triangeldrama under en gränslös sommarmånad i Stockholm.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL