Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Madeleine Martin och Joel Spira om nya serien Lea

Madeleine Martin och Joel Spira om nya serien Lea

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
25 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
25 april 2022

"När rollen kom rökte jag vid fläkten och käkade pizza"

Madeleine Martin och Joel Spira berättar om insatsen som krävdes för att göra nya serien "Lea" som nu finns att streama på SVT Play.

Nu finns nya serien Lea med Madeleine Martin och Joel Spira att streama på SVT Play. Filmtopp har intervjuat de två, som diskuterar sina roller i vad som är ett spännande boxningsdrama. Bland annat berättar Madeleine om hur hon vände på sina vanor för att hitta toppform medan Joel, som spelar Leas ex-pojkvän, förklarar om hur rollen sticker ut från allting han tidigare gjort. De berättar också hur lika och olika de är varandras karaktärer och, så klart, vilken som är den bästa boxningsfilmen.

Se Filmtopps intervju med Madeleine Martin och Joel Spira här:

Om nya serien Lea

Leas främsta dröm i livet är att vinna VM-bältet i boxning. Men hur långt är hon beredd att gå för att uppnå den drömmen? Kampen upp mot toppen är stenhård, och med ett förflutet kantat av doping och kriminalitet blir vägen farlig både för henne själv och för hennes närmaste. Vad är hon beredd att offra? Sina vänner? Sin son? Sitt liv? Serien är regisserad av Andrea Östlund.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL