Skådespelarna om The Playlist: "Det här är två helt olika världar"

Skådespelarna om The Playlist: "Det här är två helt olika världar"

  • Netflix
Filmtopp
13 oktober 2022 kl. 18:10

Möt stjärnorna bakom karaktärerna

Vad tror de själva om sanningen bakom Spotify? Filmtopp intervjuar stjärnorna Joel Lützow, Christian Hillborg, Ulf Stenberg och Gizem Erdogan om Netflix nya svenska serie "The Playlist".

Spotify är världens största streamingtjänst för musik och en självklarhet i miljontals människors vardag. Men trots framgången var det en allt annan än enkel lansering. I den nya storserien The Playlist får vi följa den snåriga processen om när tjänsten skulle släppas. Filmtopp har intervjuat fyra av seriens stjärnor om den stora produktionen, som säkerligen kommer att bli en stor succé här i Sverige.

Drivs alla karaktärer av fåfänga? Vad tror gänget själva om sanningen bakom Spotify, har de fått någon klarhet i saken? Har de någonsin sett sig själva dubbade på andra språk? Dessa frågor och flera besvaras av skådespelarna!

Se Filmtopps intervju med Joel Lützow, Christian Hillborg, Ulf Stenberg och Gizem Erdogan här:

Hela säsongen av "The Playlist" finns nu att streama på Netflix.

Mer om serien

The Playlist kretsar kring den unga svenska tech-entreprenören Daniel Ek och hans samarbetspartners, som revolutionerade en hel industri genom att erbjuda gratis och laglig streaming av musik över hela världen. Det är en berättelse om hur stark övertygelse, envishet, vilja och stora drömmar kan utmana status quo och hur musik konsumeras.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL