Oskar Nordstrand i Love Is Blind 2024: ”Helt slut mentalt och känslomässigt”

Oskar Nordstrand i Love Is Blind 2024: ”Helt slut mentalt och känslomässigt”

  • Netflix
Sofie Landgren
27 januari 2024 kl. 07:01
ANNONS
ANNONS

”Redo att träffa mitt livs kärlek”

En av årets deltagare i det omåttligt populära dejtingprogrammet "Love Is Blind Sverige" 2024 på Netflix är ingen mindre än Oskar Nordstrand. Vi hörde av oss till Oskar som nu delar med sig om sina tankar och känslor kring hela upplevelsen.

Oskar i Love Is Blind Sverige
Oskar Nordstrand. Foto: Johan Paulin / Netflix.

Oskar Nordstrand om sin medverkan i Love is blind Sverige

Sveriges mest omtalade dejtingprogram Love Is Blind Sverige 2024 har börjat närma sig säsongsavslutning på Netflix. En av årets mest omtyckta deltagare är den omtänksamma och snälle finanskillen Oskar, 32, från Stockholm. Vi hörde av oss till Oskar och passade på att ställa några frågor om hans medverkan i säsongen, här nedan kan du ta del av svaren!

Vad har varit det bästa med att medverka i programmet?

– Det bästa med min medverkan i Love is Blind har varit det sociala experimentet. Man kan inte riktigt förklara för någon hur det känns att vara med, utan man måste nästan vara en deltagare själv för att helt förstå. Känslorna höjs till tusen i kapslarna, vilket var svårt att föreställa sig. Jag har definitivt vuxit som människa efter den här upplevelsen. 

Vad har varit det sämsta?

– Inspelningsperioden var otroligt intensiv. Det är mer eller mindre saker som händer 24/7. Jag var helt slut mentalt och känslomässigt. Det tog några månader efter inspelningens slut att återhämta sig. Att titta på sig själv på TV har varit roligt för det mesta. Men det har varit tråkigt att så många delar som jag anser var viktiga för min resa inte har kommit med. 

Finns det något du ångrar?

– Jag kan faktiskt inte komma på något specifikt jag ångrar. Jag gick in i programmet med ett öppet sinne och redo att träffa mitt livs kärlek. Men återigen – hela inspelningen var otroligt påfrestande, vilket såklart gör att något man säger här eller där kanske kunde ha formulerats bättre nu när man ser tillbaka på det i efterhand. Men jag känner ändå att jag varit mig själv, vilket är det viktigaste. 

Om det blir en säsong till säsong av Love is Blind Sverige, har du något tips till kommande deltagare? Något de ska tänka på, kan de förbereda sig på något sätt?

– Om det blir en säsong till av LIB Sverige är mitt absolut bästa tips att du som söker faktiskt är 100% redo för ett äktenskap. Jag tycker inte man ska göra det "som en rolig grej", utan verkligen vilja det här och ta det på fullaste allvar. Under inspelningen är det viktigt att våga bjuda på sig själv och inte hålla tillbaka ens personlighet. Tiden är knapp att fatta ditt livs viktigaste beslut, så det finns ingen anledning att hålla tillbaka. 

Finns det något annat program du skulle kunna tänka dig att vara med i?

– Det skulle eventuellt vara någon typ av äventyrsprogram i så fall. Eller något lite mer lättsamt som inte involverar kärlek.

Hur relationen mellan Oskar och Meira ser ut i dag får hon ännu inte svara på, utan vi får tålmodigt vänta tills det är dags för säsongens reunion-avsnitt, som kommer till Netflix den 28 januari.

Vi vill passa på att tacka Oskar för hans medverkans i programmet och har du ännu inte hunnit se "Love Is Blind Sverige" 2024 så tycker vi definitivt att du ska gå in på Netflix och börja bingea säsongen!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL