Evin Ahmad om Snabba Cash säsong 2: Svåraste jag gjort

Evin Ahmad om Snabba Cash säsong 2: "Svåraste jag gjort"

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 16:05 | Publicerad 04 maj 2022 kl. 14:05

Nya säsongen går på steroider, menar stjärnan

Inspelningen av Snabba Cash säsong 2 är klar och premiären förväntas landa på Netflix inom kort. Om vi vågar tro Evin Ahmad kommer den att bli vild.

I serien Snabba Cash följer vi entreprenören och den ensamstående mamman Leya (spelad av Evin Ahmad) som desperat vill lyckas inom Stockholms startup-scen. För att lyckas där tar hon hjälp av kriminella, vilket får hennes två världar att kollidera och få fruktade konsekvenser. 

Den första säsongen välte nätet när den kom och Netflix prenumeranter kan inte vänta mer ivrigt på fortsättningen som närmar sig med stormsteg. I säsong 2 av Snabba Cash – som nu är färdiginspelad – återser vi Evin Ahmad i huvudrollen. I en intervju med Filmtopp ger hon oss en uppdatering om hur arbetet på den nya säsongen gått:

– Det har varit tufft. Av många olika anledningar har den andra säsongen typ varit det svåraste jag gjort i mitt liv. Jag är fortfarande väldigt mycket i processen, så jag har kanske inte så mycket distans. Men det är inte lätt att göra en serie när folk har så många olika förväntningar. Det är inte heller lätt att göra en serie som är så nära, på ett sätt, verkligheten och som händer här och nu. Den är bara en väldigt svår serie att göra för att det är så många som har åsikter om den.

"Det blir ännu mer av allt"

Evin antar att mängden åsikter om Snabba Cash grundar sig i seriens kontroversiella och samtidigt aktuella teman inom gangsterkulturen. Hon tror själv att en serie som denna heller inte försvinner under radarn sett till de gränslösa handlingar hennes rollfigur Leya gör, vilka det inte ser ut att bli färre av i den nya säsongen:

– Om jag skulle beskriva någonting från säsong två skulle jag bara säga den är som säsong ett fast på steroider. Det blir liksom ännu mer av allt.

Se också Filmtopps tidigare intervju med Evin Ahmad där vi lär känna henne bättre:

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL