Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Snabba Cash säsong 2 – detta vet vi

Snabba Cash säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2021

Succéserien kommer tillbaka!

Den omtalade Netflix-serien "Snabba Cash" landade på Netflix den 7 april, och det är redan en hel del som har hunnit sluka samtliga avsnitten på streamingtjänsten. Nu kan Filmtopp meddela sina hungriga läsare med att "Snabba Cash" säsong 2 har fått grönt ljus!

Se Filmtopps stora intervju med Alexander Abdallah:

Sverige har en ny representant på Netflix streamingtjänst, i form av "Snabba Cash". På den svenska marknaden har serien gått in som omedelbar etta på Netflix lista över plattformens populäraste titlar. Den svenska succéserien har lockat en mängd tittare även från flera andra länder, inte minst från Europa och Norden.

Snabba Cash-serien består av sex stycken avsnitt på cirka 45 minuter. I rollerna ser vi bland annat Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Olle Sarri m.fl.

RECENSION: Snabba Cash (2021)

I Filmtopps intervju, med seriens regissör Jesper Ganslandt och manusförfattaren Oscar Söderlund, får de två hjärnorna bakom serien svara på frågan om vi kan vänta oss mer Snabba Cash i framtiden.

– Vi får se. Nu fokuserar vi på premiären och allting, men man kan väl säga att det är klart det finns vissa öppningar, svarar Söderlund.

Inte heller Ganslandt ger ett rakt svar, men är inne på samma spår som sin kollega.

– När man ser hur serien slutar så känns det ju som att man skulle kunna stanna där, men det finns också en del saker man skulle kunna berätta vidare om, säger Ganslandt.

MER LÄSNING: Nya Snabba Cash 2021

Ingen av de två skaparna bakom serien valde alltså då att stänga dörren till en eventuell fortsättning, och baserat på deras svar kändes det utan tvekan som om de båda två hade funderat över vart serien skulle kunna ta vägen härnäst.

Nu är Snabba Cash säsong 2 bekräftad!

I dag möttes vi av det stora glädjebeskedet om att Snabba Cash får en fortsättning. Enligt Expressen har Evin Ahmad skrivit följande till dem i ett SMS:

”Det känns helt underbart att få fortsätta den här resan och det ska bli spännande att se vad de kokat ihop för våra rollfigurer i manusrummet och det är så kul att det är så många som är glada för en säsong 2.”

Än så länge är inget känt om vad den nya säsongen kommer att handla om, men nu kan vi alltså med säkerhet veta att Evin Ahmad återvänder i rollen som Leya.

Trots att det alltså inte finns någon definitivt svar ännu så finns det med andra ord en hel del tecken på att en fortsättning skulle kunna komma – så det finns all anledning att fortsätta hoppas!