Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Snabba Cash säsong 2 – detta vet vi

Snabba Cash säsong 2 – då kommer den

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2021

Succéserien på god väg tillbaka!

Den omtalade Netflix-serien "Snabba Cash" landade på Netflix den 7 april och slukade hela Sveriges uppmärksamhet. I somras kunde vi på Filmtopp meddela våra hungriga läsare med att "Snabba Cash" säsong 2 har fått grönt ljus. Nu vet vi också att den spelas in i dag för att släppas under 2022 och då troligtvis under våren.

Se Filmtopps stora intervju med Alexander Abdallah:

Sverige har en ny representant på Netflix, i form av "Snabba Cash". På den svenska marknaden gick serien in som omedelbar etta på streamingtjänstens lista över dess mest populära titlar. Produktionen har lockat en mängd tittare även från flera andra länder, inte minst från Europa och Norden.

Snabba Cash-serien består av sex stycken avsnitt på cirka 45 minuter. I rollerna ser vi bland annat Evin Ahmad, Alexander Abdallah och Olle Sarri med flera.

RECENSION: Snabba Cash (2021)

Missa inte Filmtopps intervju med seriens regissör Jesper Ganslandt och manusförfattaren Oscar Söderlund. De två hjärnorna bakom det hela berättar om processen, från idé till färdig produkt. De delar även med sig av deras syn på Snabba Cash säsong 2.

– När man ser hur serien slutar så känns det ju som att man skulle kunna stanna där, men det finns också en del saker man skulle kunna berätta vidare om, svarade Ganslandt då på frågan om vi skulle få se en till säsong.

MER LÄSNING: Nya Snabba Cash 2021

Snabba Cash säsong 2 bekräftad – då kommer den!

För några månader sedan möttes vi av det stora glädjebeskedet om att Snabba Cash får en fortsättning. Evin Ahmad skrev då följande i ett SMS till Expressen:

– Det känns helt underbart att få fortsätta den här resan och det ska bli spännande att se vad de kokat ihop för våra rollfigurer i manusrummet och det är så kul att det är så många som är glada för en säsong 2.

På Instagram derlar Netflix med sig av ett klipp från produktionen på den nya säsongen, där vi ser Evin Ahmad tillsammans med Lennox Söderström som spelar Leyas son Sami i serien. Hon berättar att inspelningen är igång för full rulle och att de spelat in deras första scen tillsammans för den här gången:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Netflix Nordic (@netflixnordic)

Än så länge är inget känt om vad den nya säsongen kommer att handla om, men nu kan vi alltså med säkerhet veta att Evin Ahmad återvänder i rollen som Leya.

"Snabba Cash" säsong 2 spelas in just nu med förmodad premiär under våren 2022.

 

NÄSTA ARTIKEL