Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Snabba Cash säsong 2 – detta vet vi

Snabba Cash säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 april 2021

Får den svenska succéserien en ny säsong?

Den omtalade Netflix-serien "Snabba Cash" landade på Netflix den 7 april, och det är redan en hel del som har hunnit sluka samtliga avsnitten på streamingtjänsten. För alla som längtar efter fler avsnitt har Filmtopp undersökt om en kommande säsong är på gång.

Sverige har en ny representant på Netflix streamingtjänst, i form av "Snabba Cash". På den svenska marknaden har serien gått in som omedelbar etta på Netflix lista över plattformens populäraste titlar. Den svenska succéserien har lockat en mängd tittare även från flera andra länder, inte minst från Europa och Norden.

Snabba Cash-serien består av sex stycken avsnitt på cirka 45 minuter, och många av tittarna som betade av avsnitten i ett svep frågar sig redan om det kommer att komma en säsong 2.

I rollerna ser vi bland annat Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Olle Sarri m.fl.

RECENSION: Snabba Cash (2021)

En kommande säsong av serien är ännu inte bekräftad, men Filmtopp har grävt i frågan för att kunna få någon indikation på vad som kan vänta oss framöver.

I Filmtopps intervju, med seriens regissör Jesper Ganslandt och manusförfattaren Oscar Söderlund, får de två hjärnorna bakom serien svara på frågan om vi kan vänta oss mer Snabba Cash i framtiden.

– Vi får se. Nu fokuserar vi på premiären och allting, men man kan väl säga att det är klart det finns vissa öppningar, svarar Söderlund.

Inte heller Ganslandt ger ett rakt svar, men är inne på samma spår som sin kollega.

– När man ser hur serien slutar så känns det ju som att man skulle kunna stanna där, men det finns också en del saker man skulle kunna berätta vidare om, säger Ganslandt.

MER LÄSNING: Nya Snabba Cash 2021

Ingen av de två skaparna bakom serien väljer alltså att stänga dörren till en eventuell fortsättning, och baserat på deras svar känns det utan tvekan som om de båda två har funderat över vart serien skulle kunna ta vägen härnäst.

För alla oss som uppskattade den första säsongen får det ses som ett mycket gott tecken. Kombinationen av att Ganslandt och Söderlund pratar om att det finns fler trådar att rycka i och att serien har öppnat så starkt på Netflix, gör att det inte känns helt osannolikt att det faktiskt finns en kommande säsong i planerna.

Är det så att vi får en säsong 2 av Snabba Cash så lär det dock dröja ett tag. Netflix släpper sällan nya säsonger av serier samma år som den föregående säsongen kom ut. Rimligtvis skulle en eventuell uppföljning därför kunna dröja till våren 2022.

Trots att det alltså inte finns någon definitivt svar ännu så finns det med andra ord en hel del tecken på att en fortsättning skulle kunna komma – så det finns all anledning att fortsätta hoppas!