Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Christoffer Nordenrot om Pappas pojkar säsong 2

Christoffer Nordenrot om Pappas pojkar säsong 2

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
26 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
26 november 2021

... och statusen på Poesi för fiskar

Skådespelaren och manusförfattaren Christoffer Nordenrot är aktuell med den nya säsongen av "Pappas pojkar" på Discovery+. I en intervju med Filmtopp berättar han om hur han tycker att han nu kommit in på allvar i gruppen och sin karaktär Jens. Han delar med sig av vad vi kan förvänta oss av de kommande avsnitten, men också vad statusen är på hans legendariska kortfilmsprojekt Poesi för fiskar med Crazy Pictures, som snart kan göra comeback!

MER LÄSNING:

35-årige Christoffer Nordenrot slog igenom på Youtube med kortfilmerna som gick under samlingsnamnet Poesi för fiskar. De gjordes av Crazy Pictures som senare skulle gå vidare till att göra den svenska storfilmen Den blomstertid nu kommer i vilken Christoffer har huvudrollen.

I sin intervju med Filmtopp berättar han om sitt nuvarande projekt tillsammans med humorgruppen JLC som även de slog igenom på sociala medier. Hur gick det till när Christoffer blev en del av serien? Hur tycker Christoffer att han kompletterar gruppen idag? När kan vi komma att få se nästa kortfilm med Christoffer och Crazy Pictures? Vilken av de gamla sketcherna är Christoffer mest nöjd med? Alla dessa frågor och många fler, besvaras!

Se Christoffer Nordenrots intervju med Filmtopp här:

Du hittar alla våra filmade intervjuer på Filmtopps Youtube-kanal.

NÄSTA ARTIKEL