Stjärnorna om serien Echo 3: "Vi fick aldrig doppa tårna i vattnet"

Stjärnorna om serien Echo 3: "Vi fick aldrig doppa tårna i vattnet"

  • Apple TV+
Filmtopp
21 november 2022 kl. 17:11

Lekfullt samtal med Luke Evans, Jessica Ann Collins och Michiel Huisman

Filmtopp intervjuar Luke Evans, Jessica Ann Collins och Michiel Huisman från Apple TV+ nya serie "Echo 3", som utspelar sig i sanslöst tuffa miljöer.

Den 23 november är det premiär för actionpackade serien Echo 3 Apple TV+ i vilken vi ser storstjärnan Luke Evans, känd från bland annat The Hobbit-filmerna, tillsammans med Jessica Ann Collins (Zero Dark Thirty) och Michiel Huisman (Game of Thrones). I serien följer vi två soldater som letar efter en försvunnen forskare någonstans på gränsen mellan Colombia och Venezuela där ett krig pågår.

Filmtopp fick nöjet att samtala med trion inför premiären, som är högst efterlängtad bland streamingtjänstens prenumeranter. I vårt samtal med dem berättar de om vilka miljöer som var mest minnesvärda att spela in i, och hur trygg Jessica skulle känna sig ifall Luke och Michiel skulle leda hennes räddningsuppdrag i verkliga livet. De diskuterar även en sällan skådad blåtira Luke Evans karaktär drar på sig, samt vilket som är det vildaste Hollywood-bröllopet de närvarat vid.

Se Filmtopps intervju med Luke Evans, Jessica Ann Collins och Michiel Huisman från "Echo 3" här:

Mer om serien "Echo 3"

Serien är en actionfylld thriller utspelad i Sydamerika. Serien följer den unga forskaren Amber Chesborough (Collins) som försvinner längs gränsen mellan Colombia och Venezuela. Ambers bror Bambi (Evans) och make Prince (Huisman), båda med militär erfarenhet och ett komplicerat förflutet, kämpar för att hitta henne. En jakt som leder till mångbottnat drama i ett explosivt, hemligt krig.

Den första säsongen av "Echo 3" består av sammanlagt tio avsnitt. Tre av dem landar i morgon på Apple TV+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL