Chloë Grace Moretz om The Peripheral och mest underskattade filmen

Chloë Grace Moretz om nya serien och mest underskattade filmen

  • Amazon Prime
Filmtopp
21 oktober 2022 kl. 17:51

Stjärnan och motspelaren om Amazon Primes senaste storserie

Filmtopp har pratat med Chloë Grace Moretz och kollegan Jack Reynor om deras nya serie "The Peripheral" på Amazon Prime Video och karriärerna i stort.

Skådespelarna Chloë Grace Moretz, känd från Kick-Ass, och Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction) är huvudrollerna i den nya och högst påkostade Science Fiction-serien The Peripheral som nu finns att streama på Amazon Prime Video. Se dem diskutera produktionen, och deras mest underskattade filmer.

I en intervju med Filmtopp diskuterar de vilken typ av teknik de skulle vilja ta från serien ut till verkligheten, vilken produktion som var den första de såg av varandra och vilka filmer de gjort som inte fått den uppmärksamhet som de förtjänar. Det är som bäddat för en underhållande pratstund med två internationella stjärnor.

Se Filmtopps intervju med Chloë Grace Moretz och Jack Reynor här:

Mer om The Peripheral

Den nya serien består av åtta delar och utspelar sig i framtiden när teknologin subtilt har förändrat samhället. Då följer vi en kvinna vid namn Flynne Fisher som upptäcker en hemlig koppling till en alternativ verklighet såväl som en egen mörk framtid. På rollistan ser vi Chloë Grace Moretz, Jack Reynor, Gary Carr och Julian Moore-Cook med flera. 

"The Peripheral" säsong 1 har premiär i dag på Amazon Prime Video.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL